reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

IMG_20161225_194020.jpg

IMG_20161225_193957.jpg

IMG_20161222_085806.jpg

Te mam na telefonie. Reszta na kompie a nie widziałam wcześniej posta i juz leze w łóżku. Wtedy jutro moge cos wrzucić. Ciężko sie zdecydowac na 13szt które użyć do kalendarza [emoji6]

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Załączniki

• IMG_20161225_194020.jpg
    IMG_20161225_194020.jpg
    80,4 KB · Wyświetleń: 205
  • IMG_20161225_193957.jpg
    IMG_20161225_193957.jpg
    90,4 KB · Wyświetleń: 207
  • IMG_20161222_085806.jpg
    IMG_20161222_085806.jpg
    77 KB · Wyświetleń: 210
reklama
Czy u was też tak wieje? My nie śpimy od 4 bo tak wieje że aż dudni! I tak siedzimy i czekamy aż sen przyjdzie....
A do nas teście się wybierają.... Tylko że oni są tak dziwnymi ludźmi że wiemy tylko że po świętach ale kiedy dokładniej to już nie powiedzieli. To nie jest wyprawa 30 km tylko 300 więc chyba wiedzą kiedy przyjadą. Ale u nich zawsze tak bylo, nigdy nie powiedzieli konkretnie kiedy przyjadą tylko np o godzinie 20 dzwoni teściowa że rano będą. Nie lubię tak, ja lubię się przygotować. Kiedyś zdążyłam umyć podłogi a oni weszli do domu.....

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak u nas tez wieje... całą noc wiało, na szczęście dzieciom to nie przeszkadzalo. I do tego leje :-\ dzień spedzimy w domu.

Anka wcale się nie dziwię ze chciałabyś wiedziec wcześniej... to chyba normalne ze jak ktos tyle jedzie to się zapowiada.

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Cześć dziewczynki :-)
A u mnie nie wieje ale jest zimno [emoji6][emoji295]️[emoji301]️.
Ania- a na długo przyjeżdzają ?

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9hh1q9sbo3.png

Jestem tak wzdeta po tych świętach że musiałam wziac nospe bo chyba mnie rozsadzi

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Te świąteczne potrawy to zdecydowanie nie moje smaki. W sumie to zjadłam jednego pieroga, trochę na widelcu bigosu od męża chciałam spróbować, ale mój wewnętrzny dietetyk zaprotestował zdecydowanie a i zjadłam kawałeczek sernika, jak teściowie byli i trwało to 2 godziny i wypiłam do tego kubek herbaty ;)
Także hm jedyne święta bez przejedzenia :)

Anka a nie możesz zapytać kiedy przyjadą, bo na ile to w sumie trochę głupio... dowcip mi się przypomniał ;)

Zięć widząc teściową w drzwiach pyta:
- mamusia na długo przyjechała?
- na tak długo jak tylko chcecie- odpowiada teściowa
- to mamusia się nawet herbaty nie napije?

U mnie wczoraj wiało solidnie i grad w nocy padał i były przerwy w dostawie prądu, ale krótko. Dziś podobno cieplej i też wieje.

Hejka Laski ;)
Święta, święta i po świętach ;p
Trzeba wrócić do codzienności hehe ;p
Mężuch wrócił do pracy i trzeba też się za jakąś robotę brać ;)
Ale takie mnie lenistwo ogarnęło przez święta, że szok. Praktycznie cały ten czas spędziliśmy u moich rodziców i dawno mi się tak święta nie podobały jak te, w sensie atmosfera ;)
Anka_32 ja bym tak nie dała rady, u mnie trzeba się zapowiedzieć hahaha a tak poważnie to trochę słabe podejście mają Twoi teściowie... Też nie lubię przyjmować gości tak z marszu, bez przygotowania itp, chociaż my u siebie rzadko miewamy gości, częściej to my gdzieś chodzimy ;p
Dora super figura, a brzusio faktycznie maleńki, teraz trzeba czekać aż zacznie szybko rosnąć ;D ja to już jak małe słoniątko hahahah ;p

Tak się objadłam, przez te święta, że boję się na wagę wejść hahaha, a w czwartek wizyta u gina i wyjścia nie będzie ;p jutro lecę rano badania porobić ;)

Odnośnie chrztu ja bym chciała na Wielkanoc, ale zobaczymy jak to wyjdzie. W ogóle to nie wiem czy ksiądz się zgodzi na chrzest Małego, bo mój M nie ma bierzmowania ;/ a u nas ksiądz w parafii jest trochę nie tego ;p

No i moja teściowa już zaczyna się martwić organizacją chrztu, gdzie jak i w ogóle a tu jeszcze Mały w brzuszku siedzi, eh coś czuję że będę miała ciężko z Nią po porodzie a jeszcze mojego M nie będzie i sama będę musiała ją "hamować", a nie wiem jak jej delikatnie "postawić granice" ale to jeszcze się tym nie martwię, aż tak ;p

Dzisiaj zaczynamy 34 tc :D

Miłego dzionka ;)

reklama
Do góry