reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Kasia2310 no może tak być ;p poza tym my termin mamy blisko siebie, więc maluszki mogą się "podobnie" zachowywać ;) ja to mówię, że mój amortyzator jeszcze wygłusza hehehe ;)
Anka_32 tylko paluchem ;) ja dzisiaj zeszłam do piwnicy pomóc mojemu sprzątać i się zdziwiłam, choinkę mamy wielką schowaną a nie pamiętałam o niej ;p ale w tym roku jeszcze malutką stawiamy na komodę i z głowy ;)
Viola ja tam nie mam jeszcze pojęcia na temat szczepień ;/ będę musiała poczytać o tym, bo nie wiem jak szczepić i w ogóle. Ostatnio mój M miał w pracy szczepienie na pneumo i meningo i coś jeszcze i tak się źle po tym czuł, że nie wyobrażam sobie jak Maluszek może to odczuwać ;/ a w sumie już niedługo powinnam mieć jakieś zdanie wypracowane w tym temacie.

Uff zrobiłam dzisiaj wszystko co miałam zaplanowane i jestem w szoku, że czegoś nie pominęłam hehe
a dodatkowo wystawiłam sukienkę ze ślubu na sprzedaż, co odwlekałam już kilka tygodni ;) jeszcze sernik w piekarniku siedzi, ale ja już mam spokój, a jutro od rana pranie ubranek ;)

Lecę jakąś kolacyjkę ogarnąć i się będę lenić ;)
Miłego wieczorku ;)

Ide jutro i przekładam, zdecydowalam :-)

Ola piekna Milenka [emoji5]

India wow króciutko, ja aż taka odważna nie jestem :-) ale fajnie :-)
A kiedy chrzciny macie??

Nadziejka a u Twojego Filipka uspokoily sie te kolki jyz??

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Witam wieczornie.

Nuśkaaa jejku jak ja Ci zazdroszcze tego spokoju mmmm:(

Olamagda Milenka to na okładke magazynu się nadaje. Jak laleczka[emoji7]

India super Fryz:) a czapajke nosisz w zimie?

Anka są ładne drzewka, widziałam dziś.

Dzieki dziewczyny :-)

Viola - chyba w marcu lub kwietniu

Marysia- oczywiscie, ze nosze :-) a Ty?

3jvz8ribeqwvt6ck.png

@dora032 dzięki za wiadomość.
Zmienilam konto bo na tamtym mi aplikacja nie działała.
Nie jestem już Babydream [emoji14]
U mnie pomalutku. Byłam u dwóch ginekologow na NFZ i żałuję. Żadnych usg i brak jakiejkolwiek rozmowy... Tak mnie ostatnio pouciskala i zrobiła cytologie że mnie wszystko bolało i pojechałam prywatnie na usg. Tam był 6 tydzień serduszko dopiero zaczęło bić bo 88ud/min. :)
Teraz zlapaly mnie silniejsze dolegliwości na wieczór od paru dni łapią mnie mdlosci i zgaga...
Badania porobione i jest wszystko dobrze. :)
Czekam dalej a jak na razie uważam bardzo na siebie, bo strasznie obawiam się straty...
Wstawiam Wam zdjęcie fasolki :)

1482271401-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry