reklama
OlaMagda09
Fanka BB :)
Lol moja Milena to samo z Pieluchą śpi , potem jej to pieluchę zabieram bo ma na całej buzi hahah sie jeszcze udusi , a nie usnie bez niej cwaniara szuka ją [emoji3][emoji38]
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg

Życiowa
Nuśkaaa
Hejka Dziewczyny 
Kulcia jakie auto kupiliście?
Anka_32 cieszę się, że wszystko dobrze i do domku Cię puszczą
a lekarz faktycznie albo spanikował, albo nie wiem. Mi się ostatnio szyjka lekko skróciła, miałam cały czas powyżej 4 cm, a ostatnio na wizycie troszkę ponad 3 cm i nikt paniki nie sieje 
Kasia2310 super, że po wizycie wszystko dobrze i że Malutka tak ładnie rośnie
ja cały czas miałam wizyty co 4 tyg, a teraz poprosiłam gina o częstsze wizyty i mam co 3 tyg, ale to już o mój komfort psychiczny chodzi, bo z Małym wszystko ok 
Jasio ostatnio spokojny się zrobił i już zamiast kopać matkę jak wcześniej, częściej się przeciąga, rozciąga i rozpycha, a kopniaki to rzadkość, albo będę miała grzeczne dziecko, albo teraz daje mi odpocząć a po porodzie da mi popalić hehe
Wczoraj dokupiłam już resztę rzeczy dla Małego (zapomniałam tylko czegoś do noska, fridy czy coś) i czekam na przesyłkę z apteki i wszystko już będę miała
Dzisiaj wyczyszczę pralkę (nie żeby była jakaś brudna, ale sobie ubzdurałam, że przed praniem rzeczy Małego muszę ją wyczyścić ;p) i wieczorem już może pierwsze pranie zrobię
Mężu mój poszedł do sklepu, bo sobie sernik wymyśliłam a składników brak, więc jeszcze wieczorem ciasto upiekę
Teraz troszkę sprzątam i niedługo żurek wstawię, ale muszę robić sobie przerwy bo mnie coś plecy pobolewają ;/
Uff znowu się rozpisałam hehe
Miłego dzionka
Kulcia jakie auto kupiliście?
Anka_32 cieszę się, że wszystko dobrze i do domku Cię puszczą
Kasia2310 super, że po wizycie wszystko dobrze i że Malutka tak ładnie rośnie
Jasio ostatnio spokojny się zrobił i już zamiast kopać matkę jak wcześniej, częściej się przeciąga, rozciąga i rozpycha, a kopniaki to rzadkość, albo będę miała grzeczne dziecko, albo teraz daje mi odpocząć a po porodzie da mi popalić hehe
Wczoraj dokupiłam już resztę rzeczy dla Małego (zapomniałam tylko czegoś do noska, fridy czy coś) i czekam na przesyłkę z apteki i wszystko już będę miała
Dzisiaj wyczyszczę pralkę (nie żeby była jakaś brudna, ale sobie ubzdurałam, że przed praniem rzeczy Małego muszę ją wyczyścić ;p) i wieczorem już może pierwsze pranie zrobię
Mężu mój poszedł do sklepu, bo sobie sernik wymyśliłam a składników brak, więc jeszcze wieczorem ciasto upiekę
Teraz troszkę sprzątam i niedługo żurek wstawię, ale muszę robić sobie przerwy bo mnie coś plecy pobolewają ;/
Uff znowu się rozpisałam hehe
Miłego dzionka
Anka_32
Nuska no ten lekarz jakiś dziwny. Już rozmawiałam z moją stara ginka i powiedziała że mogę przychodzić do niej
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
viola150
Nie mam ostatnio czasu zeby z Wami popisać.. ciągle cos, a teraz jeszcze święta.
Do tego caly czas chorzy jesteśmy. Moj właśnie u lekarza z młodym jest, i jego tez ma lekarz obejrzec bo churchla jak.stary.
Jutro mamy szczepienia. Zdecydowalismy sie na 6w1 bo 5w1 brakuje w hurtowniach teraz. I nie wiem, chyba pneumo tez weźmiemy...
Sorki ze Wam nie poodpisuje, ale czytam Was :-)
Życiowa filip ma swoj kocyk ktory stal u niego w łóżeczku jako słonik, i jak zaczął chwytac to go rozwiązał i do dzis z nim spi :-) a Amelka narazie nic sobie nie upodobała :-)
Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11
Do tego caly czas chorzy jesteśmy. Moj właśnie u lekarza z młodym jest, i jego tez ma lekarz obejrzec bo churchla jak.stary.
Jutro mamy szczepienia. Zdecydowalismy sie na 6w1 bo 5w1 brakuje w hurtowniach teraz. I nie wiem, chyba pneumo tez weźmiemy...
Sorki ze Wam nie poodpisuje, ale czytam Was :-)
Życiowa filip ma swoj kocyk ktory stal u niego w łóżeczku jako słonik, i jak zaczął chwytac to go rozwiązał i do dzis z nim spi :-) a Amelka narazie nic sobie nie upodobała :-)
ur. 8.11
reklama
viola150
Nie wiem właśnie co powie jutro pediatra. Małej nic nie jest. A to nie powinno się szczepic jak my jesteśmy chorzy??
ur. 8.11