reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Będzie dobrze trzymam kciuki, Moze dzidzi się odwróciło i słabiej czujesz .
Dokładnie :-) mogło zmienić pozycje i kopie Cie w plecy bardziej np :-)

3jvz8ribeqwvt6ck.png

reklama
Chyba dzisiaj zrobie z łóżeczka dostawke jakoś...
Tylko kurde myślicie że się da jak nie mam łóżka w sypialni a narożnik? Jak tak łóżeczko zamocować ? Muszę pomyśleć..

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Garbika, Jak się cykl wydłuża to dni płodne się przesuwają, ale raczej nie aż tak żeby były w 28 dniu cyklu. Miałaś wcześniej nieregularne cykle, może jakiś wyjazd stres i cykl się rozjechał? Test najlepiej po terminie @ robić.

No wiem właśnie, że 28 dc to dużo za późno na dni płodne :/ ale pomyślałam, że może jakaś anomalia się przytrafiła??? :p Jak byłam młodsza to miałam długie cykle, ale od 2 lat wszystko bardzo ładnie było, minimalne może odchylenia 1-3 dni, ale nie więcej.

Ten miesiąc był całkowicie normalny i spokojny, nic właśnie się nie przytrafiło co mogłoby opóźnić @.

Nic no, poczekam do świąt, a jak dalej nie przyjdzie to bez wizyty u gina się nie obędzie :(

reklama
hejka.
tez mamy taka pilke i maly do tej pory sie czasem nia bawi.
chyba mala mi sie przekrecila i uciska mi na jelita... w nocy mialam klujacy bol brzucha i dzis lewa strona mnie boli. wzielam pol nospy forte i leze narazie

Do góry