reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Cybex aton 2 fotelik. Fajny bardzo
Igi nie narzeka

Ada super piękność! Ustami się będę zachwycać. A mama też niczego sobie [emoji6]

Chusta zaakceptowana. Na dworze się cieszy bo widzi dużo ale wiązanie jeszcze go drażni. Miło się chodzi z chusta bardzo [emoji5] ale do wózka zakupy można wsadzic [emoji23]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Sliczne dzieciaczki :-) :-) kazdy z osobna i wszystkie razem do wycalowania [emoji1]

My wróciliśmy z miasta, zimno dzis u nas. Popołudniu wpadaja znajomi, trzeba cos do jedzonka uszykowac.

India stooo lat dla Radka!!!

Zyciowa jak u Tymona katarek??

Bo u nas filip ma niezly katar i zaczyna kaszlec i mam nadzieję ze na Amelke nie przejdzie.

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Jakie słodziaki tu dzisiaj :)
Madzia, Zuzia, Ada pięknisie,
Zuzię pierwszy raz chyba widzę i jakie oczy cudne :)
Ada to cały czas radosna.
KasiaMarysia a Madzia to chyba twoje oczy Przynajmniej tak mi to na awatarku wygląda
Igi to faktycznie już taki poważny chłopiec, ale pierwszy najstarszy to i przykład musi dobry koleżankom dawać ;)
Poza tym jak te dzieciaki się zmieniają szybko. Takie maluszki były.

Ja to chyba jeszcze na ten brzuch poczekam, bo on bardzo nieśmiało się ujawnia. Nie ma co pokazywać jeszcze. Gdybym chciała ukrywać ciąże to bym nawet nie musiała się starać póki co

Ja się śmieje u mnie będzie efekt jojo. Teraz chudnę, nic jeść nie mogę. To jak już mi te mdłości miną to tak się rzucę na jedzenie, że hej.
Odkryłam przypadkiem sposób na zaparcia, pół mandarynki wystarczy i jazda w drugą stronę...

Dzieki za zyczenia.
Dora, brzuch jeszcze Ci wystrzeli :-)
My bylismy po hustawke i u babci na blaszaku ( do jedzenia), wracamy do domu i bedziemy testowali sprzeciora nowego.

Wspolczuje kataru Viola, oby mlody nie zarazil Amci.

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Dziewczyny aż Was zapytam. Przyszla do mnie tesciowa i sie mnie pyta czy wiem jak sie bada dziecko czy jest schyniete. Slyszalyscie o takim badaniu? W sensie ze lewy lokiec ma styknac sie z prawym kolanem.

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

reklama
KasiaMarysia to jest jakaś stara metoda, moja babcia tez to robiła Igiemu. Ja w ta metodę nie wierze ale dla świętego spokoju i jej zadowolenia pozwoliłam

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry