reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Wszyscy koledzy z pracy idą więc mój też stwierdził że idziemy. Ja się na to zgodziłam, ale jakoś odeszła mnie ochota

reklama
Kasia nastaw się pozytywnie.India ma rację,jak się nie chce iść a się pójdzie to jednak się nie żałuję,że się poszło bo może być całkiem dobrze :)

Dzień dobry ;) aaah ale się wyspałam. W nocy dwa razy na siusiu wstawalam.

Mam nadzieje Aniu w ze z mala będzie lepiej. Masz jeszcze czopki?

Minka mnie tez się zdarzało ze w nocy ani kropli krwi nie było, a w dzień znowu się rozwijała.

MałaMi to tez trochę przeszłas. A po jakich tabletkach udało się zajść w ciąże?
Kasia z drugiej strony to masz okazję się pobawić z narzeczonym ;)

Jak bede wracac z zajec to wstapie po test.
Kasia bylam na takim duzym weselu, kolejki do wc- gigantyczne

Cześć dziewczęta ;) Minka, Kasia, Madzia, Ania i druga Ania i wszystkie z którymi jeszcze nie pisałam ;) Przepraszam, że zniknęłam bez słowa ale to takie postanowienie w nowym roku było, żeby odpuścić trochę temat ciąży.Mam zaległości w czytaniu, zajrzałam na forum dopiero 2dni temu i zobaczyłam że się przenosicie więc postanowiłam się ponownie odezwać. Wiktoria ;)

reklama
Do góry