reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
uzylam farbek plakatowych czy jakis tam takich w kubeczkach. klej laczylam z mala iloscia farbki do pozadanego odcienia i dodawalam troche wody do tego. no i balony te na wode nawijalam bandaz ( waski bo lepiej sie ukladal cielam na paski takiej dlugosci zeby wystarczylo na jedno owiniecie balonika) tak bylo mi wygodniej

[emoji173] Irminka [emoji173] tp ok 27.01.2017r.

Fajne te lampki ci wyszły. Też miałam robić ale z kordonku a z tym bandazem zdecydowanie szybciej.

Po wizycie już nadal nie wiedzą dlaczego krwawienie poprostu poronienie zagrażające Taka diagnoza. Zrobią w piątek usg kolejne póki co mam leżeć i tyle. Sama jestem na sali. Mdłości kurna nie ustają a tu zapachy co jedna położna te lepiej wyperfumowana a ja z tym wechem psa myśliwskiego

a opaski masz ze soba?
bede jeszcze robic te lampki w odcieniach rozu dla malej[emoji5]
ide zaraz do lekarza ciekawe czy dostane to skierowanie.... odrazu wezme recepte na meningokoki dla malego

Nie wiem czy dobrze pamietam ale cos chyba mowilas ze wgl nie bedziesz szczepić. Igi bedzie mial jakies badania ?

Kasiu bylam na warsztatach 18.10. Było sympatycznie i zabawnie. Wygralam poduszke takaZobacz załącznik 780072
Miedzy 28-30 robi sie kolejne badanie, sprawdza przeplywy wod plodowych, stopien lozyska
[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Wygrałam identyczną :)

Dora najważniejsze ze pod kontrola jesteś! Oby wszystko się poukładało i żebyś wróciła do domku :)

Ja dzis na wizytę dop na 18.45. Przed muszę odebrać wynik gbs. Ciekawe co mi tam powie gin

a opaski masz ze soba?
bede jeszcze robic te lampki w odcieniach rozu dla malej[emoji5]
ide zaraz do lekarza ciekawe czy dostane to skierowanie.... odrazu wezme recepte na meningokoki dla malego

A widzisz nie zabrałam Może mąż mi wieczorem przywiezie. Skleroza.

To cze
Dora najważniejsze ze pod kontrola jesteś! Oby wszystko się poukładało i żebyś wróciła do domku :)

Ja dzis na wizytę dop na 18.45. Przed muszę odebrać wynik gbs. Ciekawe co mi tam powie gin

To czekam na wiesci co u Amelki.

Zajrzał do mnie ten mój lekarz i mówi ze nic więcej się nie da zrobić.
Ja bym chciała wiedzieć dlaczego tak się dzieje coś jest nie tak z moim organizmem ze nie akceptuje ciąży.

reklama
Do góry