reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzwoneczku, dasz rade!!! Wiem, ze boli, ale jeszcze tylko troche i przestanie. Jestesmy z Toba ! :-*

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

reklama
ja juz glukoze wypilam[emoji5] z cytryna. teraz chociaz jesc mi sie nie chce.
india do maka mam prawie 30km a do kfc okolo 50km. wczoraj bylam w kfc na kubelku z mama bo wozilysmy babcie do kontroli do lekarza

[emoji173] Irminka [emoji173] tp ok 27.01.2017r.

dzwoneczku i jak tam sytuacja? daj znać co i jak :*

MalaMi to na czczo ok cukier chyba, prawda?

ja czekam na męża i idę pod prysznic. najpierw śniadanie zjem jakieś a później po małego i juz go nie oddam hihi
chociaż ostatnie leki przeciwbólowe dostałam o 5 i juz średnio działają. .. :/
juz trzeciego dziecka nie chce[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Dzwoneczek trzymam kciuki!! Pewnie akcja juz trwa :)

Zyciowa humorek dopisuje wiec chyba az tak bardzo nie boli co? ;) ;)

MalaMi ja tez miałam cos ok 80 na czczo :)

Ide ogarnąć łazienkę i jadę na relaksik do fryzjera- pewnie ze 3h zejdzie :/ ta fryzjerka fajna ale czas jaki sie u niej spedza i ilość osob które na raz przyjmuje to jest masakra. Potrafi jednocześnie z farba na glowie siedzieć 6-7 kobietek :) ale czego sie nie zrobi żeby dobrze wyglądać przed porodem :p

reklama
Dzwoneczku czekamy na zdjęcie bobaska;* dasz rade kochana;)

Życiowa jaka wesoła ;p ja po cesarce taka nie byłam hyhy ;p

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

Do góry