reklama
Anka_32
Fanka BB :)
No Kulcia fajne zdjęcia.
Dora super ze serduszko. Wg mojej glinki płomienie w kolorze kawa z mlekiem to "wzeranie się zarodka"
W ogóle popisalysmy z moją ginka trochę sosów bo cytologia mi wyszła 2 grupa i muszę zrobić czystość pochwalić. A u nas na szpitalu to jest taki mały, nawet nie pokoik i zamiast drzwi jest zasłona od kolan do szyi....
I właśnie poklocilam się że Z bo usypiam małą a ten łazi po korytarzu i ciągle zapala światła.
No idę na szybki prysznic i na przyjaciółki. A i jeszcze jabłko muszę zjeść bo żarcie łatwo wchodzi a nie chce wyjść hehe
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Dora super ze serduszko. Wg mojej glinki płomienie w kolorze kawa z mlekiem to "wzeranie się zarodka"
W ogóle popisalysmy z moją ginka trochę sosów bo cytologia mi wyszła 2 grupa i muszę zrobić czystość pochwalić. A u nas na szpitalu to jest taki mały, nawet nie pokoik i zamiast drzwi jest zasłona od kolan do szyi....
I właśnie poklocilam się że Z bo usypiam małą a ten łazi po korytarzu i ciągle zapala światła.
No idę na szybki prysznic i na przyjaciółki. A i jeszcze jabłko muszę zjeść bo żarcie łatwo wchodzi a nie chce wyjść hehe
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
KasiaMarysia23
Mala uwarzaj na lustra, mi dzis w łazni wystrzeliło.
Dora kochana az sie i ja wzruszylam. Ciesze sie ze jest pikaweczka
ładna data, w dzień dziecka. Bedziesz miala łatwiej prezent 2w1.
Kulkcia piekne fotografie, nie widac tego banana
Anka a kawa naczczo nie dziala??
Mielismy pogadac z P, a on spi jak zabity. Juz nie pamietam kiedy gadalismy..
[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]
Dora kochana az sie i ja wzruszylam. Ciesze sie ze jest pikaweczka
Kulkcia piekne fotografie, nie widac tego banana
Anka a kawa naczczo nie dziala??
Mielismy pogadac z P, a on spi jak zabity. Juz nie pamietam kiedy gadalismy..
KasiaMarysia23
No to pieknie ze problem z cc rozwiazanyDora supera kiedy kolejna wizyta?? Leżenie cały czas??
India tak myślę ze w sumie to ubralabym tak samo jak ty...
Mnie boli a raczej kluje dość mocno lewy jajnik (chyba to jajnik). Jak chodzę... Nieprzyjemne to :/
Aaa i cc 8.11![]()
Ulozenie masz glowkowe?? Moze Melka cos tam gmera?
India zwalczylas terror??
Życiowa
właśnie miałam pionizacje
poszłam umyć zęby. troszkę pospacerowalam i znowu leżę
buuu nie lubię leżeć hehe
mały miał w nosie cycka i mleko co więcej położne powiedziały mojemu ze butelkę tez ma w nosie[emoji14]ciągle spał. chyba się sfochowal ze go wyjeli[emoji14]jak wycisnelam siary na sutek to oblizywal i tyle. jutro już spróbuję go przystawic po ludzku
ja ogólnie czuje się ok... rana trochę ciągnie i szczypie no ale czego się spodziewać. najgorsze ze mam kaszel... i czuje jak mi się zbiera w gardle i chrumkam żeby nie kaszlec[emoji14]
Dora cudownie ze jest serduszko. lez kochana jak najwięcej i się oszczędzaj :* trzymam kciuki żeby plamienia szybko opuściły i żeby było już tylko lepiej
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
mały miał w nosie cycka i mleko co więcej położne powiedziały mojemu ze butelkę tez ma w nosie[emoji14]ciągle spał. chyba się sfochowal ze go wyjeli[emoji14]jak wycisnelam siary na sutek to oblizywal i tyle. jutro już spróbuję go przystawic po ludzku
ja ogólnie czuje się ok... rana trochę ciągnie i szczypie no ale czego się spodziewać. najgorsze ze mam kaszel... i czuje jak mi się zbiera w gardle i chrumkam żeby nie kaszlec[emoji14]
Dora cudownie ze jest serduszko. lez kochana jak najwięcej i się oszczędzaj :* trzymam kciuki żeby plamienia szybko opuściły i żeby było już tylko lepiej
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
viola150
No to pieknie ze problem z cc rozwiazany
Ulozenie masz glowkowe?? Moze Melka cos tam gmera?
India zwalczylas terror??
Tak tak główkowe. Boli ciut mniej ale jak wstaje to porządnie zakłuje.
Ide wyprasować młodemu koszulę bo jutro mają w przedszkolu Dzień Ziemniaka
Życiowa to najważniejsze że dobrze sie czujesz. ale małyego dziś nie masz ze sobą??
dzwoneczek85
Hej jestem w szpitalu narazie na porodowce ale slabe mam skurcze i pewnie wyladuje na patologii.
dzwoneczek85
Dora super ze bije serduszko
odpoczywaj jak najwiecej .
Kulka sliczne zdjecia .
Kulka sliczne zdjecia .
reklama
Mamakulka
Dzwoneczku trzymam kciuki zaciśnięte, mam nadzieje, że urodzisz szybko i sprawnie i oczywiście mało boleśnie :* juz niedługo malutka będzie z Wami <3
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom