reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Po prostu obzarlam się winogrona i mi się teraz przelewa w brzuchu hehe

Jejku jeszcze 20 minut i jadę do domu. Mój szef chce żebym za tydzień pojechała na targi do Warszawy, chyba oszalał.....

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Pojedziemy jutro pewnie jeszcze raz do pediatry. Słuchajcie a on ma plesniawke i tak czytałam na necie o tym. I jest napisane że nie dojada bo to boli i czy przy cycku czy przez butelkę to płacze. Kurde może to to bo on tez mi może trochę głodny jak dojesc nie moze

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

Dzwoneczku na usg wychodziło , że Igi będzie miał 4.5 kg a to był 38 tydzien wiec skierowanie na cięcie. Urodził się 3920 i 62 cm wiec tez spory ale nie aż tak[emoji14]

Ja bym jechała na ip. Lepiej się wrócić niż przegapić o ile to możliwe hehe

A ja odciagam mleko , chce zobaczyć ile dam rade z jednej piersi bo coś mi Igi marudzi ostatnio przy jedzeniu, budzi się w nocy i chce jeść i w ogóle. Także sprawdzam. Waży 5800.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Nadziejko moj mial mocne plesniawki to nawet nystatyna nie pomagala i wyczytalam zeby sokiem rozcienczonym woda przeciwrac buzie w srodku i szybko pomoglo to;) smoczki icwszystko co do buzi to tez tym przemywalam czesto

[emoji173] Irminka [emoji173] tp ok 27.01.2017r.

MalaMi- jakim sokiem?

Moj tez mial plesniawki, ale pamietam tylko sam fakt, nie pamietam czym leczylismy i czy go bolalo.

Dzwoneczku, widzisz, mialam podobnie tylko, ze mnoe bolalo tak czy siak. Roznica u mnie polegala na czestotliwosci,no i na stojaco ledwo dawalam rade zniesc bol

MamaKulka, moze kryzys laktacyjny i musi powisiec na cycku...

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

reklama
kilka kropel z cytryny rzcienczyc troszkw woda przegotowana ( ma byc kwasne) i przecierac w buzi wszedzie i jezyczek. trseba zcierac plesniawki. szybko to pomaga bo plesniawki gina w kwasnym srodowisku

[emoji173] Irminka [emoji173] tp ok 27.01.2017r.

Do góry