reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

We Francji cesarce tez jestes sama z dzieckiem , nie ma różnicy , tyle ze jak mowie duzo pomagają masz dzwonek i pomogą przy kąpieli przy karmieniu przewijaniu nie ma problemu tyle ze wszystko sie dzieje w twoim pokoju.

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016
41tc

reklama
Moja szwagierka co urodziła miesciac wcześniej w lutym cesarką bo było pośladkowo dziecko i to było jej pierwsze to tylko przy pierwszej kąpieli i przewijaniu pomagali i koniec ale została 4-5 dni , ja wyjdę po 2 bi to moje trzecie .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016
41tc

Ola u nas tez dzieje się to w sali gdzie się leży. ale ja osobiście nie wyobrażam sobie leżeć po cc a obok dziecko płacze gdzie ja nawet głowy podnieść po zoo nie mogę bo jest zakaz... wiec bym dzwoniła co chwila po kogoś no bo jak? co innego jak przyjdą przystawia mi dziecko i zabiorą. a jak już będę mogła wstać y niech będzie przy mnie wtedy bo będę mogła zareagować na potrzeby malucha.

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

U mnie na sali byla dziewczyna po CC i tez dziecko od razu miala... No i wszystkie czynnosci przy dziecku tez przy nas polozne robily

Adrianka [emoji173] 36 tc
TP 12.10

India ale już wstawala tak?

ogólnie ja leżałam cala noc na sali pooperacyjnej wiec nie było opcji żeby tam byly dzieci jeszcze. leżałam tam z dziewczyną która miała planowane cc. chwilę po mnie.
jej syna przywieźli od razu po przewiezieniu na salę na poloznictwie. ale już mogła wstawać. pionizacja była na pooperacyjnej ileś tam godzin po cc. ona nie wyraziła zgody bo ją bolało ale później juz nikt na poloznictwie jej nie pytał czy chce czy nie musiała się dzieckiem zająć. ..
pamiętam jak jej zazdroscilam bo ja co najwyżej mogłam przez szybę na Marysie popatrzeć :( a gdzie do sali ją wziąć. .. i co otwierały się drzwi to się zrywalam z nadzieją ze mi małą przywieźli. .. teraz chciałabym żeby mi małego przystawili i najlepiej dali mało znieczulenia żeby szybko puscilo i żebym mogła szybko wstać[emoji14]i się nim zająć :D

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja po cc dopiero malego mialam rano na drugi dzien. M mi go przywiozl zeby byl troszke ze jak byl w szpitalu. Ogolnie to ja lezalam na sali pooperacyjnej. wieczorem mialam pionizacje i szlam dopiero na normalna sale. Co szpital to inaczej

Dziewczyny nadrobilam Was. Przepraszam, ze sie martwilyscie. I dziekuje Wam za slowa wsparcia i gratulacje. Gdybyscie chcialy wiedziec jak porod to pytajcie.

U mnie od razu dostalam mala do piersi i spala ze mna, co jakas czas przychodzila pielegniarka.

[emoji173]Madzia om 39 tydzień[emoji177]

Ja pionizacje miałam dopiero rano na drugi dzień. .. ponoć zależy to tez od ilości wprowadzonego znieczulenia. ..

no ale moja mała musiała swoje odlezec na neonatologii zanim mogłam ją poznać osobiście ;)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry