reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Do Marysi to trzeba sie przejechac[emoji14]ktora ma najblizej?

Moze porod sie skomplikowal i tez cc miala. A po cc to tak.ciezko moze byc z pisaniem

Adrianka [emoji173] 36 tc
TP 12.10

reklama
MalaMi- ciężko mi mam strasznie spuchnięte stopy , bola mnie strasznie krzyże taki ciężar to dla mnie duzo bo jestem raczej szczupła czy normalna a wszyscy pytają czy mam tam dwa w brzuchu :-) a jezeli chodzi o akcje porodu to skurcze mam średnio bolesne co 1h i rozwolnienie , i mała strasznie sie wierci , wiec cos cos sie dzieje zobaczymy ;-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016
41tc

Juz wiem co bylo nie tak z tym internetem.... poprostu jak podpisalam umowe to nie zobaczylam ze okres rozliczeniowy zaczyna sie 6 dnia miesiaca i dlatego wskoczyl mi nowy pakiet.....
Zjadlam kebaba i teraz mi nie dobrze...chce mi sie ciagle pic, na dodatek lewa lydka mi dretwieje i prawe udo i ogolnie do dupy to wszystko....
Chcialabym jeden dzien wolny od wszystkiego.... od dziecka, meza obowiazkow domowych itd. Pojechalabym sobie do kina moze do jakiegos spa i na basen.... chyba jestem wykoncxona psychicznie.

Mała Mi wiem co czujesz mimo że Igi ma dopiero miesiąc. Mój mąż wciąż w pracy a jeszcze chce brać nadgodziny żeby nadgonic kredyt. Masakra.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

MalaMi powiem Ci ze tez mi sie tak marzy, teraz jak Filip poszedł do przedszkola jest dużo łatwiej chociaż do południa. I moze uznacie mnie za wyrodna matkę ale ja się cieszyłam ze on idzie do przedszkola bo Filip jest bardzo wymagającym dzieckiem od urodzenia. Sam sie nie pobawi nawet 10min, ciągle musi mieć kolo siebie mnie czy Bartka. A z racji tego ze Bartek od rana do wieczora z przerwa na obiad pracuje to większość spadala na mnie. Wiec chociaż teraz trochę mam lżej i jak urodzi się Amelka to będzie mi łatwiej...

Kazda matka powinna od czasu do czasu odpoczac od dziecka bo poprostu jestesmy zmeczone codziennoscia itp. Ogolnie dzis rodzice wyjechali na urlop i prawie wszystko na mojej glowie.....bratowa srednio cokolwiek pomaga.... ehhh jeszcse troche i pojde na swoje

reklama
Moj maly ogolnie grzeczny jest. Czasem ma gorszy humor ale to jak kazdy. Najgorzej jest jak wlasnie jest goraco na dworse a in ma zly humor i jestem wykonczona nim i pogoda....czesto sam sie bawi[emoji5]u nas jeszcze troche minie zanim pojdxie do przedszkola....niby biora od dwoch lat dzieci raczej samodzielne no i rodzicow pracujacych takze chyba pojdzie jak bedzie mial z 3 latka.
Nadziejko jak sie czujesz? Marysiu rodzisz/urodzilas? Olu a Ty?

Do góry