reklama
Wiiktoriiaaa
Fanka BB :)
Takie emocje a mnie nie było!!
Powodzenia dziewczyny! Trzymaj się Kasiu ;*
AniaH rozumiem Cię doskonale. Wiesz jaki ja mam brzuch? Serio nie objadam się, a on jest mega duży, dlatego odstawiłam leki. Ostatni okres dostałam 4 wieczorem. Dlatego starań nie będzie, ani teraz, ani później. Chcemy wybrać sie na chwile do Władysławowa któregoś dnia, odpocząć, potem szukam pracy i wracam do normalności. Nawet obiecałam mojemu, że nie będę ciągle na forum siedzieć, chociaż ciężko tak, bo lubię Was i to już tak w nawyk weszło. Ja jestem chętna na pdfa
Muszę uciekać ale wpadnę wieczorem
jeszcze raz powodzenia!!!!!!
Powodzenia dziewczyny! Trzymaj się Kasiu ;*
AniaH rozumiem Cię doskonale. Wiesz jaki ja mam brzuch? Serio nie objadam się, a on jest mega duży, dlatego odstawiłam leki. Ostatni okres dostałam 4 wieczorem. Dlatego starań nie będzie, ani teraz, ani później. Chcemy wybrać sie na chwile do Władysławowa któregoś dnia, odpocząć, potem szukam pracy i wracam do normalności. Nawet obiecałam mojemu, że nie będę ciągle na forum siedzieć, chociaż ciężko tak, bo lubię Was i to już tak w nawyk weszło. Ja jestem chętna na pdfa
Muszę uciekać ale wpadnę wieczorem
OlaMagda09
Ja wrocilam do domu [emoji85][emoji21]
Rozwarcie na 2 palce , robiła mi ten masaż szyjki chyba bo mnie tak bolało przy badaniu badaniu , troch krew poszła ale juz nie ma śladu , ktg b.dobre , skurcze lekkie nie regularne . Mam wrócić jak tylko krew albo wody albo skurcze albo jak dziecko mniej sie bedzie ruszać a ja nic do piątku to w piątek o 8h30 wywoływanie i poród .
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016
40tc2d
Rozwarcie na 2 palce , robiła mi ten masaż szyjki chyba bo mnie tak bolało przy badaniu badaniu , troch krew poszła ale juz nie ma śladu , ktg b.dobre , skurcze lekkie nie regularne . Mam wrócić jak tylko krew albo wody albo skurcze albo jak dziecko mniej sie bedzie ruszać a ja nic do piątku to w piątek o 8h30 wywoływanie i poród .
Termin porodu 5/09/2016
40tc2d
Życiowa
Ola a w domu działasz? chodzisz po schodach? piłka? seksy? masaże piersi i brzucha?
widać procedura z tym odsylaniem podobna jak u nas...
współczuję bo takie czekanie wykańcza pewnie psychicznie. ..
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
widać procedura z tym odsylaniem podobna jak u nas...
współczuję bo takie czekanie wykańcza pewnie psychicznie. ..
OlaMagda09
Życiowa- no wykańcza , tu taka procedura ze maxymalnie do 4 dni po terminie czekają , czy li w piątek bedzie 40tc4d :-/
A W domu no działam robie wszystko , oprócz sexu jakos nie dam razy jak juz tak główka nisko , zaraz jadę z córa po jej rzeczy co do szkoły jej brakuje . Takze ruszam si tak tak , prowadzę auto sprzątam itd . ..
Termin porodu 5/09/2016
40tc2d
A W domu no działam robie wszystko , oprócz sexu jakos nie dam razy jak juz tak główka nisko , zaraz jadę z córa po jej rzeczy co do szkoły jej brakuje . Takze ruszam si tak tak , prowadzę auto sprzątam itd . ..
Termin porodu 5/09/2016
40tc2d
Ostatnia edycja:
viola150
Uff dziewczyny ja myślałam ze któraś juz rozpakowana. Trzymam nadal kciuki :*
OlaMagda a może dzis lub jutro sie ruszy samo i nie bedzie powodu do wywoływania
oby tak bylo 
Kasia a jak u Ciebie?? Umilkłaś cos??
Nadziejka??
AniaaH zakręcona pozytywnie kobietko
oczywiście ze chce pdefa z książką
i caly czas trzymam kciuki za Ciebie
I za Wiki tez!!
Ja po wizycie położnej, malutka ma tętno dobre 142. Teraz ide do apteki po jakis spray do nosa bo kurde zamęczy mnie ten zapchany nos :/
OlaMagda a może dzis lub jutro sie ruszy samo i nie bedzie powodu do wywoływania
Kasia a jak u Ciebie?? Umilkłaś cos??
Nadziejka??
AniaaH zakręcona pozytywnie kobietko
I za Wiki tez!!
Ja po wizycie położnej, malutka ma tętno dobre 142. Teraz ide do apteki po jakis spray do nosa bo kurde zamęczy mnie ten zapchany nos :/
Życiowa
Kasia, Nadziejka nie milczcie tak długo
bo ja dzisiaj żyję waszymi wiadomościami normalnie 
reklama