reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No u nas tak dużo nie biorą. Ale się dziwię ze nawet spróbować nie chce rodzic naturalnie tym bardziej ze dziecko 3 kg.

[emoji173]Filipek, 39 tydzień[emoji173]

reklama
Życiowa- może olejem kokosowym smaruj? albo kremem do cery naczynkowej? lub przemywaj czymś wzmacniającym do cery naczynkowej, tonikiem lub wodą micelarną... współczuję. Mój brzuch różnie - raz ma 100 cm, innym 102 cm - wszystko od mieszkanki zależy - jak się dziś ułoży ;-)

Marysia, biedaku - ja to mam ten luksus, ze duże miasto i duża konkurencja - gdzie się nie ruszę tam sklep. To też ma swoje minusy, bo kasa idzie na zachcianki....

Nadziejka, jakby mi ktoś zaproponował cc to bym chyba uściskała i się zgodziła, bo tak się boję drugiego SN, a jakbym była już po jednej CC pewnie chciałabym SN. W ryzach trzymają mnie wszystkie minusy CC. Muszę być odważna, nie ma wyboru, poza tym to takie fajne nie wiedzieć kiedy złapie - lubię niespodzianki haha :-) ma to swój urok

Anka, jak tam? Uwierzyłaś choć trochę? :-)

Ja na początku ciąży brałam folik mama, a od II trymestru doppel herz mama activ lub premium

Hej Dziewczyny ;)
Anka_32 ja do 13 tygodnia chyba brałam tylko kwas foliowy a teraz witaminy femibion natal 2 plus czy jakoś tak. Ale to endokrynolog mi je polecił ;)

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

moj gin z kolei do konca 17 tyg kazal tylko kwas foliowy,a teraz pregna plus lub mama dha-ale do tego dodatkowo zelazo.Kupilam Pregna plus :-)
Ja pierdziu od wczoraj mi mdlosci wrocily w dzien :-/ i wstret do kurczaka

8599e6ydh9ss8jgy.png

Jezu w łapę dają zeby mieć cesarkę ? Ja sie modlę zeby jej nie mieć [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016

Pokaż jak złożycie :):):)
Ten poród może być całkiem inny, bo po to 2 poród :)Ogólnie trzymam kciuki żeby było dobrze , wiadomo że ból musi być ale żeby komplikacji nie było.
Pocieszam sie tym, ze male prawdopodobienstwo, ze Ada jak brat wyjdzie z reka przy glowie...

Na razie nie skladamy, zeby nie zagracac pokoju. Jak zlozymy to sie pochwale :-)

Adrianka [emoji173] 35 tc
TP 12.10

reklama
Jezu w łapę dają zeby mieć cesarkę ? Ja sie modlę zeby jej nie mieć [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016

Hehehe no u Nas taka polityka:) Ale może we Francji też są takie co wolą dać w łapę :)
PS. chyba Cię myślami przywołałam:)

India no właśnie:):) będzie dobrze ;)

Do góry