reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ola :) Marysia :)
kciuki zaciśnięte :) oby wam szybko się rozkrecilo wxztstko i żebyście szybko mogły tulic maluszki do siebie :)

ja standardowo witam się znad kawy :) zaraz szybkie ubieranie i odprowadzić Marysie idę i do pracy zanieść zwolnienie :)

do później :) i miłego dnia :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hello :-)
Ola, trzymam za Ciebie kciuki, żeby szybciutko poszło :-)
Już nie mogę się doczekać zdjęcia Milenki :-)

Marysia, a przez chwilę nerwy były :D ale kto powiedział, że i Madzia nie zechce zaraz wyjść?
Tobie się brzuszek opuścił? bo nie pamiętam czy o tym rozmawiałyśmy

Dzieki dziewczynki :-) Ja Juz torby w aucie , czekam az maż wyjdzie z łazienki i jademy najpierw zawieź malego do szkoły ..... Mam nadzieje ze bedzie jakiej rozwarcie czy cos i mnie nie odeślą , bo podobno mogą i kazuje wrócić za 48h .
Bede pisać ....[emoji179][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016

Kochane u mnie cisza poki co[emoji1] ale spokojnie bede pisac.

Ide zrobic sniadanie i pokaze Wam co kupilam.
Brzuch tez wrzuce.

Jaka macie pogode??

[emoji173]Madzia om 39 tydzień[emoji177]

Ja miałam bukiecik z bordowych drobnych gozdzikow - śliczny :)

OlaMagda pisze juz dzis- trzymam kciuki jutro za Ciebie i Milenke! Obyś jak najszybciej tuliła ja w ramionach :*

A Wy trzymajcie jutro kciuki za nas tez :) przed 8 zawoze Filipa pierwszy raz do przedszkola, a dzis usypiał z płaczem ze on nie chce jechać do przedszkola. Niewiem jak to będzie. Dlatego juz dzis napisałam do Oli bo jutro mogę nie ogarnąć się od rana.
Trzymamy kciuki za Was!!!

reklama
U mnie pada od nocy, a ja dywan zostawilam na trzepaku[emoji26]

Wlasnie, dziewczyny dajcie pozniej znac jak Wasze dzieci w przedszkolu:)

Nuskaa Twoj facet to ma pomysly. Kleszcze sa niebezpieczne ubrania od razu do prania zeby nie wszedl na Ciebie.
Nuskaaa bukiet ma byc dla Ciebie i swiadkowej chyba ze chcesz w ramach podziekowan cos kupic, ale raczej nie bukiet :) a ta wiazkanka piekna jest:):) ja wstawie Wam moja [emoji6]
P to jezdzil tak ale na ryby :)

Życiowa odzywka eveline 8w1 polecam i zakladaj rekawiczki:)
Masz juz wybranka wiozanke??

Do góry