reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

KasiaMarysia dzisiaj dobrze, ani jednego "skoku" pulsu nie było a ciśnienie 127/68 ;)

Przed chwilą prawie mi gołąb wleciał do mieszkania a sama jestem i już mi się gorąco zrobiło ;/
Okno mam otwarte na oścież bo strasznie duszno mam w mieszkaniu a mieszkam na 9 piętrze ;p

reklama
Nuskaaa to dobrze , cisnienie podobne do mojego:)
Ja tez musze miec otwarte okno,bo inaczej duszno mi bardzo.

Juz jestem senna, az robie sie jak z waty, glowa mi leci ale jeszcze 2 h musze dac rade.

[emoji173]Madzia om 39 tydzień[emoji177]

KasiaMarysia czemu 2h musisz dać radę? Ja staram się nie spać już w dzień bo wtedy w nocy nie mogę i się męczę ;/ i biegam siusiu 2-3 razy w ciągu nocy ;/

KasiaMarysia ja się śmieję do mojego, że w drugim trymestrze powinnam się jeszcze normalnie wysypiać bo w trzecim to już całkiem mi będzie niewygodnie ;p heheh a tu ja już źle sypiam ;p najlepiej mi się śpi na brzuchu albo na plecach ale staram się na bokach, chociaż na lewym po prostu nie potrafię spać ;(

Nuskaaa nauczysz sie. Ja sie kalde raz na lewym raz na prawym, zasypiam na prawym. Wstaje siku i klade sie na lewym , znowu wstaje i klade na prawy potem sikam i na lewym.

[emoji173]Madzia om 39 tydzień[emoji177]

KasiaMarysia no tylko już mogłabym się zacząć przyzwyczajać a tu mi nie wychodzi i przeważnie budzę się na plecach albo na wpół na brzuchu ;p

reklama
Do góry