reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
India, maly juz wykapany i przed chwila wypil swoje mleczko, chwile sie pobawi w lozeczku i zasnie[emoji5] czasem wlasnie spi taj do 4 godz, przewaznie okolo 3h.
Marysiu ja mam cale uda w takiech krotkich i cieniutkich rozstepach no i posladki tez. Nie sa one mocno widoczne bo juz sa stare.
Kulcia chyba facetow juz lapie przesilenie jesienne, ja ze swoim to prawie tylko sie kloce....bo poprosilam go zeby znalazl troche czasu dla mnie i malego.... w tyg wraca po 20 z pracy, kapiel kolacja i siedzi przed komp a w soboty do poludnia praca a pozniej mecze sedziuje i w niedziele tez sedziuje....i obwinia mnie ze ja sie czepiam bo chcialabym spedzic z nim troche czasu nosz kurw**** jeszcze wymyslil ze musi znalezc czas zeby w tyg wyskoczyc na basen do sauny bo musi sie zrelaksowac.....

India, maly juz wykapany i przed chwila wypil swoje mleczko, chwile sie pobawi w lozeczku i zasnie[emoji5] czasem wlasnie spi taj do 4 godz, przewaznie okolo 3h.
Marysiu ja mam cale uda w takiech krotkich i cieniutkich rozstepach no i posladki tez. Nie sa one mocno widoczne bo juz sa stare.
Kulcia chyba facetow juz lapie przesilenie jesienne, ja ze swoim to prawie tylko sie kloce....bo poprosilam go zeby znalazl troche czasu dla mnie i malego.... w tyg wraca po 20 z pracy, kapiel kolacja i siedzi przed komp a w soboty do poludnia praca a pozniej mecze sedziuje i w niedziele tez sedziuje....i obwinia mnie ze ja sie czepiam bo chcialabym spedzic z nim troche czasu nosz kurw**** jeszcze wymyslil ze musi znalezc czas zeby w tyg wyskoczyc na basen do sauny bo musi sie zrelaksowac.....
Hahaha Mała zaproponuj mu inny relaks :D

Życiowa na udach nie smarowałam, nie przewidziałam tego.

Łóżeczko złożone, pościelone, czeka. Eh... dziwnie się robi.

reklama
Jaaa?? To on unika.
Kiedys bylo inaczej a teraz z biegiem czasu jest coeaz gorzej.... kiedys mu powiedzialam ze jak sie nie zmieni to znajde sobie kochanka!

Do góry