reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
No to zobaczę jutro. Może nie będzie tak źle. No ja chucherko to też nie jestem :) A Mama Kulka w tKim razie mam jeszcze jedno pytanie. Kiedy było Ci widać brzuszek ? :)

Nuśkce nie bylo widac pisala.

Kulka no nie moge[emoji7] alez on duzy facet! A jak zniosl sesje?

Nadziejka ja skurcze mam " jakies" ale cikawe czy szyjka sie skraca. W piatek wizyta.

[emoji173]Madzia 37 tydzień[emoji177]

Hej Laski ;)
Kasia2310 u mnie było słabo widać przez brzuch i miałam robione i przez brzuch i dopochwowo ale Maluszek nie chciał współpracować więc moje usg genetyczne było pod znakiem zapytania. Dopiero ostatnio (14t4d) było lepiej widać przez brzuch i mój gin wszystko pomierzył i posprawdzał ;)
Mimo że kilka dni później miałam to mój gin mówi że to nic i wszystko jest dobrze. Jeśli chodzi o brzuch to już niektórzy mówią że mój brzuch zaczyna bardziej wyglądać na ciążowy, gdzie mam tyle tłuszczyku, że byłam pewna że długo brzuszka nie będzie widać ;)

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie czasami zakluje w pipce jak się mały tak pcha ale nie jest to jakieś mocno bolesne i częste.

No w sumie ja trochę późno to łóżeczko zamówiłam bo 1.08 a tam było napisane ze idzie 14 dni roboczych wiec akurat wysłali dzisiaj. Oj i tak jeszcze mam nie posprzątane w domu dopiero jutro z mama zaczynamy generalne porządki i nie wiem gdzie ustawie to łóżeczko bo we wrześniu mają zacząć ocieplac nasz blok ta ścianę właśnie gdzie my śpimy w tym pokoju wiec narazie będę musiała postawić je w drugim pokoju na jakiś czas póki nie skończą bo będą mi dziecko budzić tak jak i mnie zresztą ;p .

Ja biorę do szpitala na 62 ubranka bo mama mi kazała wziąć większe a jak będą bardzo za duże to mi dowioza z domu mniejsze jakieś ;)

[emoji173]Filipek, 37 tydzień[emoji173]

Ola, Marysia, Nadziejka - wszystkie macie neta w telefonie lub wifi w szpitalu? Czy moze sie zdarzyc, ze ktoras nagle zamilknie i odezwie sie po kilku dniach z maluchem w domu??

Wi-fi w szpitalu nie mam ale jak będzie trzeba to wykupie sobie pakiet ;p ahh Ty India nie możesz się doczekać co?;p

[emoji173]Filipek, 37 tydzień[emoji173]

reklama
Do góry