reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Cześć dziewczynki :) u mnie robota wrze , na ogrodzie szwagier kuzyn sprzątają i koszą itd.. Moj kończy masz pokój , na polu upał , a ja robie za kelnereczke nosze im napoje itd .. Zaraz wszystkim obiad bede robić 10 osób :-)
Sa tez moi rodzice co z polski wrocili, tylko na 2 dni u mnie bo mama do pracy w poniedziałek . Mnie tez puchną nogi jak cholera , w nocy wstaje po 4-5 razy zozchodzic kości bo wszystko mi cierpnie i drętwieje masakra , a jak kładę sie na plecy to nie do wytrzymania jakby mi głaz 100kg na brzuch dali i mi pękają krzyże . Dziś mam równe 10 dni do terminu ale oznak jakichkolwiek brak . Miłego dni kochane

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 38 tc

reklama
Dzień dobry Laski ;)
Ale ja dzisiaj niedospana, po 24 do domu wróciliśmy dopiero i dosłownie padłam ;p
a rano tak mnie kręgosłup napierdzielał, że masakra ;/
Póki co się lenimy dzisiaj z moim, później zamówię jakiś obiadek i znowu na miasto lecimy pochodzić po straganach może coś ładnego się uda zakupić ;p

MałaMi Kochana o ile dobrze pamiętam kupowałaś kiedyś poduchę do spania tego rogala? Jak Ci się sprawdza? :) gdzieś mam linka do niej i się zastanawiam czy zamówić sobie, ale najpierw muszę być pewna, że warto ;)

Miłego dzionka ;*

A moje dziecie dzisiaj chciało spać całą noc ze mną. Wczorajsza sesja super ale pewnie zmęczony był tym wszystkim. Nie plakal ale jak tylko do łóżeczka go odkładam to oczeta otwarte i aż mnie ściskalo wiec spał z nami :) teraz nakarmione śpi maleństwo juz samo[emoji14]

Nuska kolejny chłopak! Gratulacje :D macie imię? Synki są super i łatwiej się przewija hehe

Życiowa luzik. Jeszcze trochę. Mnie pomagał żel kasztan z ziaji na pchnięcie. 5 zeta.

OlaMagda no to czekamy na Ciebie! Dawaj znać jakby się zaczęło :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kulcia Dziękuję ;) Będzie Jaś, imię już dawno było wybrane ;)
Mój tak się cieszy, że wczoraj pierwszy leciał do znajomych z którymi się spotkaliśmy, żeby się pochwalić, że będzie synek i tylko zdjęcie na dowód chciał wszystkim pokazywać ;)

Hej. Ja prawie mam obiadbzrobiony na jutro. Rosol konczyvsie gotowac i zostalo dopiescic lasagne i upiec. Chwila przerwy zeby malego polozyc spac.
Nuska poducha super, nie umiem bez niej spac. W miejscu gdzie mam ja miedzy udami zrobila sie plaska tzn wypelnienie sie rozeszlo po bokach ale mi to nie przeszkadza polecam bardzo.
AniaH nakopie Ci w zad!!!!!!!!! GdzienTy sie podziewasz?
Milego dnia dziewczynki

Kulcia u nas to imię też ma pewne znaczenie ;) W zeszłym roku zmarł tata mojego M i był Jan i mój tata też ma na imię Jan i stwierdziliśmy, że po dziadkach damy (chociaż jak by była córcia to nie dalibyśmy po żadnej z babć ;p) ;) Ogólnie mi się podobają właśnie Franiu, Staś, Antoś, Jaś, takie imiona mają klimat hehe ;)
MałaMi skoro polecasz to sobie zamawiam ;) a co będę oszczędzać hehehe p

Nuska jak juz zamowisz i przyjdzie Ci poducha to uwazaj na swojego M [emoji5] smialam sie ze moglam dwie kupic, jedna sobie a druga mezowi hahaha bo tez z niej korzysta jak mnie akurat nie ma

reklama
MałaMi najwyżej się będę z nim dzielić ;p albo będzie sobie koc zawijać dla siebie w końcu to ja mam mieć teraz wygodnie heheh ;)

Do góry