OlaMagda09
Fanka BB :)
Cześć dziewczynki u mnie robota wrze , na ogrodzie szwagier kuzyn sprzątają i koszą itd.. Moj kończy masz pokój , na polu upał , a ja robie za kelnereczke nosze im napoje itd .. Zaraz wszystkim obiad bede robić 10 osób :-)
Sa tez moi rodzice co z polski wrocili, tylko na 2 dni u mnie bo mama do pracy w poniedziałek . Mnie tez puchną nogi jak cholera , w nocy wstaje po 4-5 razy zozchodzic kości bo wszystko mi cierpnie i drętwieje masakra , a jak kładę sie na plecy to nie do wytrzymania jakby mi głaz 100kg na brzuch dali i mi pękają krzyże . Dziś mam równe 10 dni do terminu ale oznak jakichkolwiek brak . Miłego dni kochane
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 38 tc
Sa tez moi rodzice co z polski wrocili, tylko na 2 dni u mnie bo mama do pracy w poniedziałek . Mnie tez puchną nogi jak cholera , w nocy wstaje po 4-5 razy zozchodzic kości bo wszystko mi cierpnie i drętwieje masakra , a jak kładę sie na plecy to nie do wytrzymania jakby mi głaz 100kg na brzuch dali i mi pękają krzyże . Dziś mam równe 10 dni do terminu ale oznak jakichkolwiek brak . Miłego dni kochane
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 38 tc