reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hejka :)
Amelka w skończonym 22tc wazyla 463g :) i tez mi gin mowila ze waga prawidłowa do tyg.
Indiaaa!! Szerokiej drogi :) my ruszamy we wtorek :) możesz kupić sobie jeszcze vagical to takie ziolowe globulki przeciwzapalne ale z doświadczenia wiem ze jak jest jakas infekcja to mi takie nie pomagają :( ale możesz poprosić w aptece clotrimazol, powiedzieć ze zapomnialas recepty a jesteś w ciąży jak trafisz na fajna babkę to powinna Ci dać - ja bym Ci dala :D

reklama
Kulka sliczna piłeczka :) :) i to juz tuz tuz :)

My dziś byliśmy w odwiedzinach u B. kuzynki na nowym mieszkaniu. Posiedzielismy, pojedlismy i mala teraz szaleje :)
Jutro teściowa robi imieniny u nas na dzialce bo ona w bloku mieszka a jutro ma być bardzo ciepło i byśmy się ugotowali

Dzieki dziewczny :-)
I Viola dzieki za rade :-)

Ja od 2:40 spac nie moge, brzuch mi sie spina, mala ma czkawke. Chyba wstane juz[emoji14]wezme nospe i ogarne sie powoli, bo wczoraja skracalam wlosy u fryzjera i bez mycia i czesania chyba nie dam rady.

To rzeczywiscie waga maluchow calkiem rozna :-)

Adrianka [emoji307] 29 tc

Z polowkowego 483 w 22 tc a teraz tydzien do tylu. Dobrze ze to moje ostatnie dziecko, bo stresowac sie juz nie bede:)

Kulcia od razu odzylas jak maz wrocil:) rozerwalas sie, pogadalas.

India uwazajcie na siebie. U mnie pochmurno to chociaz Tobie zycze slonka.

Olcia na fajnego lekarza trafilas innego to by nie obchodzilo ze musisz gdzies tam zaplacic.

[emoji173]Madzia 33 tydzień[emoji177]

India jedz póki się da :)

Ja jestem obolala, po wczoraj i w ogóle. Juz nie idę nigdzie do końca :( niestety ale to nie dla mnie . Czuje się tra go cznie. Mój mąż mówi , że to po prostu gorszy dzień. Nogi mam jak balony al juz wracają do normy. Wczoraj zrobiłam zdjęcie stopy to po prostu aż śmieszna. Nie ma szans. Póki nie urodze nie ma mnie dla świata. Dobrze , że wczoraj zaspokoilam ludność i siebie sobą. Zostałam wycalowana jak dziecko :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczynki :-) za mną tez ciężka noc [emoji20] najpierw była jakaś impreza w bloku obok do 3h , potem o 5h jakieś koszmary miałam ... Aaaa tragedia .. Teraz sie obudziłam z ręka ścierpniętą ze musiałam wstać na równe nogi. Ech... [emoji21][emoji21][emoji30][emoji27][emoji19][emoji19][emoji849][emoji58][emoji52]...
Zaraz sie zwleke z wyra śniadanko i kontynuuje robienie kartonów ...

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️34TC

Mialam jechac na targ ,bo ciotka przyjechala jak zawsze, ale moj brat cioteczny przyjechal i nie ma miejsca dla mnie. Mialam ochote na bulke z tofii: ( umieram z glodu ale w lozku se zjem:)

Kulcia juz nie dlugo termin, najwazniejsze ze dla Igiego wszystko gotowe i juz o to nie musisz sie martwic.;)

Zrobie jedzonko i zaraz wroce

[emoji173]Madzia 33 tydzień[emoji177]

Ja juz zjadlam. Teraz leżę bo nie da się nic innego. Mąż wstanie to wymocze stopy w soli himalajskiej, wymasuje mi i może się poczuje lepiej.

OlaMagda przeprowadzka tuż tuż :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kulka, Ty to jeszcze chwilunia :-) wiec sie nie przejmuj, ze nie ma Cie dla swiata.
Pozniej Ola z Marysia i Nadziejka :-) zleci nim sie obejrzymy, tak jak ciaze nasze.

Ja sniadanie zjadlam o 4 :-) a teraz poprawialm McDonaldem :D wiem, wiem - okrutna jestem :-)

Wczoraj po badaniu na fotelu jak schodzilam to szyjka mnie bolala i teraz tez jak wstaje to mnir kluje. No, ale skoro szyjka dluga to nie mam sie raczej czym przejmowac. W poprzedniej ciazy tez mnie klulo.

Czy te problemy ze spaniem to.juz tak do konca ciazy? :-(

Adrianka [emoji307] 29 tc

Do góry