reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

KasiaMarysia od zmiany ośrodka ciężkości w ciąży. poza tym od zmiany w układzie miednicy...
trzeba przetrwać po prostu bóle bioder bo to całkiem normalne w ciąży niestety :/

♡ Tymon ♡ 26 ♡

reklama
Kulcia to mowi mi apka
1468152088-1d1mld.jpeg

[emoji173]Madzia 31 tydzień[emoji177]

KasiaMarysia od zmiany ośrodka ciężkości w ciąży. poza tym od zmiany w układzie miednicy...
trzeba przetrwać po prostu bóle bioder bo to całkiem normalne w ciąży niestety :/

♡ Tymon ♡ 26 ♡
Masakra, nie spodziewalam sie.

Niech juz bedzie koncowka sierpnia!!!!!

Ja zjadłam obiadek i leże sobie teraz ;)

Kasia koniecznie jedz na IP bo tak być nie powinno,ze krew sie pojawia w tym tygodniu.

KasiuMarysiu ja z Lubelskiego jestem;) mama moja tez ma na ogrodzie ale jeszcze musi podrosnąc . Kurde i bub bym zjadła...ajjj we wtorek na targu sobie kupie ;)

[emoji170][emoji179]Filipek , 31 tydzień[emoji179][emoji170]

Już siedzę na poczekalni. Jedna osoba przedemna i ja. Brzuch mnie coraz bardziej boli, już nie wiem czy z nerwów czy czegoś innego ale boję się.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Jak się dziecie rusza to nie martw się na zapas.
Może np łożysko się odkleja... nie upadłas na przykład?

Ignaś 36 tc [emoji173]

Tata kupil ciasteczka i nie moge sie powstrzymac.
Jejku kocham zelki kwasne ale zadne nie sa takie nawet jak napisane ze kwasne z sokiem.

Kasia , Ja juz siedzę jak na szpilkach :-/ takze dawaj znać !! Nic sie nie martw kochana , kulCia ma racje jak ruchy sa to bedzie ok , i największe ryzyko poronienia jest do 8-9 tyg , ale znika calkowicie jak minie 21 tc tak mowia .
Ale pewnie cos ci dadzą i każą leżeć i bedzie ok zobacYsz !

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 32 TC

Może na przykład jakieś naczynko pękło... nie wiem ale mam nadzieje , że to nic powaznego;*

Ignaś 36 tc [emoji173]

reklama
Do góry