reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Nie maja delikatnosci niektorzy lekarze.
To chyba taka zamowie, wsumie nawet cena jest ok.
Ogolnie to ja powinnam spac na takiej profilowanej pod glowe i cwiczyc powinnam ehhnie robie tego i na dodatek jak spie to przewaznie na brzuchu (no wlasnie juz nie moge za bardzo bo mnie gniecie w srodku juz....) nie pamietam kiedy przespalam noc

10 tc [emoji219]

Kulcia - Powiedz twojej koleżance zeby odrazu sie starała !! Potwierdzone jest badaniami ze po poronieniu im dłużej zwlekasz z ciążą tym jest gorzej ! Uwierzyłam mojej ginekolog i zaszłam miesiąc po poronieniu o jest ok :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 32 TC

Ona mówi , że już nie chce . Mówi , że ma dość. Nie wiem co jej powiedzieć w sumie.

Ignaś 36 tc [emoji173]

MalaMi, kupuj. Jakkbym wiedziala, ze ciazowa poduszka.do spania to taka fantastyczna rzecz to bym ja miala juz od dawna!

Kulka, wspolczuje kolezance. Teraz jest na swiezo, moze.sie jeszcze pozbiera. Takie rzeczy sa zawsze przykre :-(

Adrianka [emoji307] 27 tc

Kulcia przykro mi z powodu kolezanki, moze powinna zajrzec na watek na bb o samoistnych poronieniach czy jakos tak.

MalaMi a wyniki z krwi kiedy bedziesz miala? Myslalam ze pierw robi sie usg, a potem badnie z krwi.
Ja nie mam poduszki takze nie pomoge.

[emoji173]Madzia 31 tydzień[emoji177]

Kulcia szkoda bardzo tej koleżanki;/

Słuchajcie dziewuszki co mi możecie powiedzieć o wózkach 3 w 1? Jak to jest z tymi spacerowkami ,czy one sa rzeczywiscie takie male?

[emoji170][emoji179]Filipek , 31 tydzień[emoji179][emoji170]

reklama
Dzięki dziewczyny .

Nadziejka zależy jaki model. Ja nie ufam fotelikom z 3w1 . Uważam , że są gorsze niż te atestowane itp. Ja mam wózek 2w1 i jest fajny , ale fotelik kupiłam osobno. Wystarczy dokupić adaptery i można wpiąć ten fotelik do stelaża.

Ignaś 36 tc [emoji173]

Do góry