reklama
MałaMi90
Fanka BB :)
Nie maja delikatnosci niektorzy lekarze.
To chyba taka zamowie, wsumie nawet cena jest ok.
Ogolnie to ja powinnam spac na takiej profilowanej pod glowe i cwiczyc powinnam ehhnie robie tego i na dodatek jak spie to przewaznie na brzuchu (no wlasnie juz nie moge za bardzo bo mnie gniecie w srodku juz....) nie pamietam kiedy przespalam noc
10 tc [emoji219]
To chyba taka zamowie, wsumie nawet cena jest ok.
Ogolnie to ja powinnam spac na takiej profilowanej pod glowe i cwiczyc powinnam ehhnie robie tego i na dodatek jak spie to przewaznie na brzuchu (no wlasnie juz nie moge za bardzo bo mnie gniecie w srodku juz....) nie pamietam kiedy przespalam noc
10 tc [emoji219]
sancia880
Jak jesc nie mogłam tak Zjadlam salatke z kurczakiem ,pomidorem i szpinakiem. Sernik i właśnie skonczylam kapusniak jesc [emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
OlaMagda09
Kulcia - Powiedz twojej koleżance zeby odrazu sie starała !! Potwierdzone jest badaniami ze po poronieniu im dłużej zwlekasz z ciążą tym jest gorzej ! Uwierzyłam mojej ginekolog i zaszłam miesiąc po poronieniu o jest ok :-)
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 32 TC
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 32 TC
sancia880
Eh ... Chyba nie ma odpowiednich słów do takiej sytuacji... Niestety. ..Ona mówi , że już nie chce . Mówi , że ma dość. Nie wiem co jej powiedzieć w sumie.
Ignaś 36 tc [emoji173]
India9
MalaMi, kupuj. Jakkbym wiedziala, ze ciazowa poduszka.do spania to taka fantastyczna rzecz to bym ja miala juz od dawna!
Kulka, wspolczuje kolezance. Teraz jest na swiezo, moze.sie jeszcze pozbiera. Takie rzeczy sa zawsze przykre :-(
Adrianka [emoji307] 27 tc
Kulka, wspolczuje kolezance. Teraz jest na swiezo, moze.sie jeszcze pozbiera. Takie rzeczy sa zawsze przykre :-(
Adrianka [emoji307] 27 tc
KasiaMarysia23
Kulcia przykro mi z powodu kolezanki, moze powinna zajrzec na watek na bb o samoistnych poronieniach czy jakos tak.
MalaMi a wyniki z krwi kiedy bedziesz miala? Myslalam ze pierw robi sie usg, a potem badnie z krwi.
Ja nie mam poduszki takze nie pomoge.
[emoji173]Madzia 31 tydzień[emoji177]
MalaMi a wyniki z krwi kiedy bedziesz miala? Myslalam ze pierw robi sie usg, a potem badnie z krwi.
Ja nie mam poduszki takze nie pomoge.
[emoji173]Madzia 31 tydzień[emoji177]
Nadziejka96
Kulcia szkoda bardzo tej koleżanki;/
Słuchajcie dziewuszki co mi możecie powiedzieć o wózkach 3 w 1? Jak to jest z tymi spacerowkami ,czy one sa rzeczywiscie takie male?
[emoji170][emoji179]Filipek , 31 tydzień[emoji179][emoji170]
Słuchajcie dziewuszki co mi możecie powiedzieć o wózkach 3 w 1? Jak to jest z tymi spacerowkami ,czy one sa rzeczywiscie takie male?
[emoji170][emoji179]Filipek , 31 tydzień[emoji179][emoji170]
reklama
Mamakulka
Dzięki dziewczyny .
Nadziejka zależy jaki model. Ja nie ufam fotelikom z 3w1 . Uważam , że są gorsze niż te atestowane itp. Ja mam wózek 2w1 i jest fajny , ale fotelik kupiłam osobno. Wystarczy dokupić adaptery i można wpiąć ten fotelik do stelaża.
Ignaś 36 tc [emoji173]
Nadziejka zależy jaki model. Ja nie ufam fotelikom z 3w1 . Uważam , że są gorsze niż te atestowane itp. Ja mam wózek 2w1 i jest fajny , ale fotelik kupiłam osobno. Wystarczy dokupić adaptery i można wpiąć ten fotelik do stelaża.
Ignaś 36 tc [emoji173]