reklama
India9
Fanka BB :)
Pamietam to, ale sie wszystkie deenerwowalysmy wtedy!Dzol za tydzień juz powinno być widać. Ja pamiętam na początku tej ciąży nagle zaczęłam plamic a byłam przed pierwszą wizytą. W sobotę byłam w szpitalu i lekarz stwierdził brak ewidentnych struktur zarodka a w poniedziałek juz był zarodek 2mm.
Tak więc musisz spokojnie poczekać do następnej wizyty i powtórz betę tak jak masz w planie
♡ 26 ♡ Tymon ♡
Dzol, masz niska bete, to wczesna ciaza, wiec nic dziwnego, ze nic nie widzial, poza tym to czesto od jakosci sprzetu zalezy. Chyba kazda tak miala i ma, ze chciala juz teraz od razu wszystko wiedziec
[emoji209] Adrianka [emoji307] 26 tc
+ 6,8 kg
Życiowa
Udało się?
Króciutki filmik delikatnych ruchów. .. normalnie trzeba to pomnożyć tak razy 10[emoji14]
On jakiś nieśmiały jest jak włączam nagrywanie[emoji14]
India czy ty tez praktycznie cały dzień czujesz małą?
Mój to adhd M jakieś ... łącznie może 4-5 godzin mam spokój a tak to ciągle albo się wierci albo skacze albo ma czkawke. ... chyba za dużo odpoczywam i mu się nudzi[emoji14]
♡ 26 ♡ Tymon ♡
OlaMagda09
Wiec tak -mała wazy 1900g , ma 43cm , główka na dole , wszystko jest ok :-) nie zrobiła mi zdjecia 3D bo mówi ze nie ma duzo wód płodowych i wyjdzie zamazane WDF?
Mniejsza z tym .
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 31 TC
Mniejsza z tym .
India9
Ja chyba mniej czuje niz Ty. Sa momenty, ze jest impreza ale ma tez ciche okresy i sie nie wychyla.
Udało się?
Króciutki filmik delikatnych ruchów. .. normalnie trzeba to pomnożyć tak razy 10[emoji14]
On jakiś nieśmiały jest jak włączam nagrywanie[emoji14]
India czy ty tez praktycznie cały dzień czujesz małą?
Mój to adhd M jakieś ... łącznie może 4-5 godzin mam spokój a tak to ciągle albo się wierci albo skacze albo ma czkawke. ... chyba za dużo odpoczywam i mu się nudzi[emoji14]
♡ 26 ♡ Tymon ♡
Ale jesli chodzi o wyrazistosc ruchow to czuje coraz bardziej/mocniej.
I wieczorami jak sie klade to jej sie zalacza faza
+ 6,8 kg
India9
Super Ola, duza juz Milenka :-)Wiec tak -mała wazy 1900g , ma 43cm , główka na dole , wszystko jest ok :-) nie zrobiła mi zdjecia 3D bo mówi ze nie ma duzo wód płodowych i wyjdzie zamazane WDF?
Mniejsza z tym .
+ 6,8 kg
reklama
Życiowa
India a mi aplikacja napisała ze 26 tydz jest ostatnim... bądź co bądź juz bliżej niż dalej 
Mi się wydaje ze on taki ruchliwy jest przez to ze ja autentycznie cały dzień nic nie robię. .. bo co to jest 2-3 godz spacerów albo placu zabaw... a mały urwis mnie budzi nawet od kilku dni kolo 7. Zapytam za tydzień czy to normalne że on taki aktywny jest.[emoji14]
♡ 26 ♡ Tymon ♡
Mi się wydaje ze on taki ruchliwy jest przez to ze ja autentycznie cały dzień nic nie robię. .. bo co to jest 2-3 godz spacerów albo placu zabaw... a mały urwis mnie budzi nawet od kilku dni kolo 7. Zapytam za tydzień czy to normalne że on taki aktywny jest.[emoji14]
♡ 26 ♡ Tymon ♡