reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Oczywiście pyza jeszcze nie śpi....
a my byliśmy o 21:30 u weterynarza z psem bo mały zaczął się tak strasznie trząść, nie mógł chodzić i miał slinotok i strasznie szybko oddychał. Wet podejrzewa alergie na krople od pcheł i kleszczy.

ja własnie pije zimne piwko (mimo, że do tej pory nie zdarzało mi się pić alkoholu jak mała jeszcze nie spała)
a z miłego wieczoru nici, ale jeszcze jest szansa na miłą noc :D

reklama
Dzien dobry ale nie chce mi sie wstac[emoji19]

Kochane milego weekendu[emoji77][emoji77][emoji77]

Kulcia humor lepsiejszy.

Ania a co to psinka? Jakas rasa?

[emoji173]Madzia 30 tydzień[emoji177]

Hej Kobietki[emoji5]
Ja tak na szybko. Na wizycie ok, usg tez dobrze, widzialam serduszko. Dostalam skierowanie na nfz na badania prenatalne [emoji5] z moja infekcja to tak ze ten antybiotyk od rodzinnego za slaby i dostalam inny w formie saszetek. Jedna wzielam wczoraj na noc i druga mam wziac za 5-7 dni i potem mam odczekac 2-3 dni i zrobic ponowne badanie moczu i mam dzwonic do niego. Aha z usg wychodzi ze 8tydz+4dni a z om 10tydz +1 dzien no ale ja mialam dosc dlugie cykle.
Lece zaraz do fryzjera na farbowanie i podciecie wlosow i ulozenie a poznien na weselicho [emoji5]
Milego weekendu

10 tc [emoji219]

Hej :)

O Anka biedny psiak :( wiesz co kochana moja suka miała padaczkę i tak to właśnie wyglądało. Poobserwuj pieska.

Kasia to dobrze :*

Ja coś nie umiem juz spać. Budzę się koło 5 i w łóżku jest mi niewygodnie. Musze iść na sofę , posiedzę chwile i zaraz komar ! Masakra. Mój się zdziwił bo szedł do łazienki a tam ja spie na kanapie.

Ignaś 35 tc [emoji173]

Dziewczynki uwazajcie na siebie. Ja juz po zakupach, pierw zaslablam jak kupowalam stanik, drugi raz w aucie. Czarno przed oczami, duszno, mdlilo mnie bardzo i zatkane uszy.. No myslalam ze umre.

MalaMi farby bez amoniaku[emoji5]pochwal sie efektem. A dzidzia szybko nadrobi ten tydzien roznicy.

Kulcia juz nie dlugo Kochana skoncza sie te problemy[emoji9]

[emoji173]Madzia 30 tydzień[emoji177]

KasiaMarysia pogoda taka ze ja sama nie wychodzę z domu nawet[emoji14]i w ogóle nie wychodzę jak nie musze ;)

Kulka może w salonie masz więcej powietrza? Dlatego ci tam lepiej...

MalaMi tydzień to mało :) nadrobi ładnie na pewno :)
Pokaż włoski później :)

Ja zrobiłam tort. Ale bez ozdobienia na razie... ogólnie to Marysia wybrała ozdoby wiec będzie naciapane wszystkiego[emoji14]Zaraz za obiad się wezmę. Mój ogarnie chatę jak wróci bo wczoraj zaczął.

U mnie zaczyna się ból bioder hehe najwieksza jazda z pierwszej ciąży. .. po nocy chodzić nie umiem [emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Mam to samo z biodrami!

Masakra. Kasiu Marysiu sama nigdzie nie idź!

Ej mój mąż zachwycony moja fryzura i mówi kurde jak z salonu! Nic poprawek nie trzeba!

Ignaś 35 tc [emoji173]

KasiaMarysia ja tak wczoraj mialam. Czekalam na przyst. na autobus, nagle ciemno przed oczami,oblalam sie potem, dreszcze z zimna,slabo, mdlilo na wymioty. Zadzwonilam po meza ale po ok.5 min mi przeszlo i go odwolalam. Bo mialam szybciej autobus niz maz by dojechal. Ale przestraszylam sie nieziemsko. Dzis powinnam dostac @. A narazie nawet plamien nie mam jak to (przed) zwykle u mnie bywa.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kulcia ogladalam zdjęcia Wasze i powiem Ci ,ze bardzo ładnie Ci w rudym ;)takze po porodzie maluuj od razu ;p

[emoji177]Filipek, 29 tydzień[emoji177]

Do góry