reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
KulCia- mnie tak oba bola kazadego ranka :-( nie mogę wstać ! To chodzę i sie ruszam ,a jak nie to zimny prysznic po nich !

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 31 TC

Hej laseczki;)
Wczoraj mi przyszlo troche ubranek z allegro a troszke uzywanych z olx i juz sie nie moge doczekac prania ,chociaz mam plyn dzidzius ale czuje ze to jeszcze nie wszystkie ubranka ;p
Ale mi kawa smakuje w ciazy jezusku jak wczesniej moglam nie pic wcale tak teraz bym pila po 5 dziennie ale pije jedna na pare dni tzn bardziej mleko z kawa ;p
Kulcia biedna rowerki porob sobie moze cos pomoze na kolana.

[emoji177]Filipek, 29 tydzień[emoji177]

Hej laseczki :)

Kulcia może ten prysznic i jakiś chłodzący okladzik?

Mnie jak złapał dzisiaj skurcz nad ranem tak teraz ledwo chodzę bo cała lydka mnie boli... nie lubię tego. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie w nocy od czasu do czasu takie skurcze łydek łapia . Wtedy najlepiej zlapac sie za maly palec u nogi ;p haha ;p

Jak bede w miescie to sobie kupie magnez ten pewnie;)
Kurde jak bym chciala isc do ciuchu takiego w miescie jest taki fajny nowki rzeczy orginalne i wgl ale co jak tam taka dzicz ze by mnie stratowali oni nie patrza na to czy ktos jest w ciazy kurde.

reklama
Hej ja juz po wizytacji. Maluch ok, łożysko szyjka i przepływy tez :) bardzo ruchliwy i rośnie mocno wiec jak szacowana waga będzie dalej tak rosla to będziemy myśleć nad pobudzeniem porodu jeśli się nic nie wydarzy do 12 :)

Następna wizyta 11.07 , pobór gbs i reszta wymazow i pomiary przed porodem Ignasia.

Na skurcze to tez potas! India pisała kiedyś i mnie pomogło.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry