reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja w pierwszej ciazy mialam przeczucie na corke i byl chlopak. Teraz mialam przeczucie na chlopaka, a jest dziewczynka :-) wiec wiesz... Moze i pipke bedziesz miala :-)

[emoji209] Adrianka [emoji307] 26 tc
+ 6,5 kg
Ja z synem mialam czas wymiotow,ale jadlam jak szalona. Za to teraz chodz 17 tc sie zaczął ciągle Wymiotuje w prawdzie juz nie co kilka godz a raz na kilka dni ale meczy mnie to strasznie mocno. Mdłości., wymioty , zapachy na nic ochoty i ciagly ucisk na żołądek. Czasem płacze z bezradnosci bo chciałabym dobrze sie czuc :(. Moj D mowi , ze tam musi byc pipka bo wredne jak mama. Ciekawe czy bd syn wrozka kiedys mi pow ze bd miala drugiego syna

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1467303786959.jpg

+ 6,5 kg

Załączniki

• 1467303786959.jpg
    1467303786959.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 203
India piękna sukienka i brzuszek spory:) i jakie mieszkanie wysokie macie!

Kasia ja Cię nie strasze hehe boisz się takiego bębna? ;) teraz to on dopiero zacznie rosnąć moja droga. Zobaczysz w 7-8 miesiącu. Mój rośnie dalej.

Sancia mój też myślał że mała lejdi w brzuchu ale niet :) mnie się obrączka nie sprawdziła.

Igi 34 tc [emoji173]

Mnie tez sie nie sprawdzila :-)
Sancia potrzebna Ci nitka i obraczka, zawieszasz nad brzuszkiem i patrzysz czy zatacza koleczka czy wahadlowo. Ale nie pamietam juz co na co ;-) w necie by trzeba bylo znalezc albo Viola Ci pomoze

+ 6,5 kg

Mieszkanie normalne chyba, nie jest przesadnie wysokie, ja mam 161.cm

+ 6,5 kg

A sukienek sobie kiedys nakupowalam na allegro uzywanych za grosze interaz sa jak znalazl :-)

+ 6,5 kg

Wydaje się jakby ze 4 metry miało w górę :) kieca taka hinduska. Bardzo na propsie.

Jej mój Ignacy miał dzisiaj taka czkawe ze koniec. Z 5 minut go trzymało.

Igi 34 tc [emoji173]

reklama
India jak sie urodzi to bede pewna[emoji4]
Kiecka piekna i brzusio jak moj[emoji2]

Kasia oj spory masz brzuszek[emoji38]

[emoji173]Madzia 30 tydzień[emoji177]

Do góry