reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
My jedziemy na dzialke wlasnie. Zapowiada sie 35 st.
Odezwe sie pozniej :-)

[emoji209] Adrianka [emoji173][emoji173] 25 tc

U nas zapowiada się 78 stopni xD

Kasiu chyba o 2 ale w nocy co? :D

Ja to zabralam się za pieczenie. Pewnie zdechne od piekarnika włączonego ale cóż.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Mamakulka jak nie więcej[emoji14]wczoraj mój termometr zeswirowal i pokazał 47stopni ale to chyba niemożliwe. .. szczególnie ze w cieniu jest[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Może i możliwe. Mnie duszno nie jest nie czuje tego. Czuje tylko jak mi się głową pod włosami poci. Nie wiem jak dam rade je umyć i jeszcze ułożyć. Ten mój mąż zaraz będzie chciał żebym sobie zrobiła fryzurę jakby Barack Obama przyjeżdżał na ten pieprzony podwieczorek.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się biorę za obiad zaraz tylko wam napisze ze przyjechali dziadkowie Marysi po 9 i juz mi ciśnienie podnieść zdążyli. .. teściowa (byla) jeśli focha takiego ze wyszła. Łóżko Marysi kupiliśmy chujowe i tandetne i mogliśmy się bardziej postarać. Odwieczny temat został poruszony ze ona chciałaby zabrać Marysie na wakacje. Ostatnio jak mała nocowala u nich tutaj u nas w mieście to skończyło się na pogotowiu bo nie umieją jej przypilnowac. Jasne jak mieszkaliśmy u nich to ona miała 2 latka to ja zostawiłam na kilka godzin o ile łaskawie się zgodziła bo wtedy miała wyjebane a teraz wymyśla. Przeżyli osobistą tragedię oboje przyplacili to depresja tesciu leki łyka a ja mam dziecko do nich wysłać 500km ode mnie. Jak dla.mnie to w ogóle nie ma tematu... a mnie niestety nie stać żeby pojechać z nią... jakoś nie czulabym się dobrze nocując w pokoju gdzie żyłam ze swoim mężem. .. no i kurde niedługo zacznę 7 miesiąc ciąży. ..
Nie wiem może jakaś dziwna jestem... ale prędzej bym ją z moimi rodzicami wysłała gdzieś albo do nich. .. Marysia mieszkała u nich zanim się przeprowadzilysmy bo ja pracowałam tutaj ale nie mieliśmy mieszkania jeszcze wiec musiała zostać przez 1.5miesiaca w innym mieście. .. nigdy jej się nie nie stało. .. a tu wystarczył jeden dziec żeby sobie głowę uszkodziła. .. ech...

Wstawiam wam zdjęcie w mojej letniej kreacji[emoji14]jednej z 50chyba jakie dostałam od przyjaciółki :D bo ona baaaardzo schudła[emoji14]
1466845179-1d1mld.jpeg

I idę robić obiad na później ;)

Mamakulcia a włosami się nie przejmuj jest tak gorąco ze nic dziwnego że oklapuja i się poci głową. .. główna twój niech nie przegina juz z tymi fryzurami. Jest duszno, gorąco, jesteś w ciąży i tobie ma być wygodnie i jak najlepiej a nie jakieś pozory masz stwarzać. .. podejrzewam że dziadkowie zrozumieją szczególnie ze dziadek w branży ciążowej to zdaje sobie sprawę jak kobiety w ciąży mogą wyglądać i się czuć podczas upałów :*

Dzień dobry [emoji5]
Umieram z tego gorąca! W pokoju od wczoraj mam 29 stopni a jest dopiero 11. Masara jakąś! Teraz w ciąży to jeszcze bardziej mi doskwiera ten upał

9 tc [emoji307]

To czemu Ty nic nie jesz Kasiu?

[emoji177]Filipek, 28 tydzień[emoji177]
Jem kochana chyba za duzo.
Przyjechala ciocia i mowi ze emila (dziewczyna mojego brata ciotecznego) przytyla 5 kg, rodzi za 2 tyg a mama powiedziala ze ja to sie opycham slodyczami. Ale sie wkurzylam, a emila to ma stan przed cukrzycowy i diete trzymala.

Kulcia o 2 w nocy ,bo spac nie moglam dopiero jak zjadlam dwir kanapki to po pol godziny zasnelam.

MalaMi wspolczuje Ci kochana.

Zyciowa pieknie Ci z brzuszkiem :) a tych tesciow to masz.... Jeszcze nie dawno pisalas ze Marysia spadla z krzesla podajze ...

[emoji173]Madzia 29 tydzień[emoji177]

reklama
KasiaMarysia no dokładnie ta sytuacja. .. a zdziwiona ze ja nie chce do nich dziecka puścić. .. ech mam nadzieje ze juz tego tematu nie będzie poruszała bo tylko się wkurzam ...

Dziękuję :*

Do góry