reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Kasiuniu sa dla dzieci nawet bo proszki dziecinne nie dopieraja plam niektórych bo sa za delikatne
Mialam używałam widziałam u koleżanki
A czego zapach Cie ciekawi?

Ola bez przesady . Jak zdarzy mi sie tlusta plama to zapieram w fery. Rozumiem ze np skarpetek moze nie dopierac ale zwykle ubrania spokojnie. Ciekawi mnie zapach bo nie lubie np mydlanego .

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

czy to sa te najwieksze??
1465997888-1d1mld.jpeg
1465997894-1d1mld.jpeg

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
KasiaMarysia te są największe ale podpaski poporodowe są jeszcze większe i w aptece je kupisz bo te będą ci pewnie szybko przemiekac. .. przez dzień dwa lepiej mieć te ogromniaste z apteki.

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja Wam pisałam o jelpie a to lovela w biedrze sorka
Ja myślę ze to się nie opłaca żeby z dzieckiem prac rzeczy bo za duzo kasy Cie to wyniesie bo te paczki nie sa takie duze dosyć drogie bez promocji a po dziecku to pralka pewnie non stop hula
Z reszta mowie moj dostal uczulenia od persila kupilam mu lovele przeszło ale w ogóle nie dopieralo mi ubrań
Wchodziłam ostatnio na stronę loveli tam mamy opinie dawały to kazda mowi ze musi miec odplamiacz
Dzidziuś ładnie pachnie proszek właśnie takim bobasem bo Lovela nie pachnie:)

Ostatnia edycja:
Ja po cc zmieniłam po dwóch dniach na te bella jak ja to mówię wielkości książki telefonicznej[emoji14]ale przy cc czyszczą wiec mniej tego wszystkiego jest później. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
KasiaMarysia kilka miesięcy temu dopiero mojemu tacie stwierdzili nadciśnienie (wcześniej przez ponad 20 lat nie dało się go do lekarza zaciągnąć ;/) Mój brat ma też zawsze bardzo wysokie ciśnienie i ja też brałam kiedyś tabletki na obniżenie, ale to było chyba z 8 lat temu jak nie dalej i jak mi się unormowało to lekarz mi kazał odstawić leki i kontrolować co jakiś czas.
Kasiu w rossmannie masz takie meeeeeeeeega podkłady poporodowe z bell bodajże ;p
OlaMagda ja też czekam na wynik :D póki co czytam tą "ciężarówką przez 9 miesięcy" ale chętnie sięgnę po jakąś fantastykę, czy paranormal romance ;p
MałaMi ja byłam kilka ładnych lat temu i z tego co pamiętam to było oki ;) ale to było hmm też kilka ładnych lat temu, więc nie wiem czy się nie pozmieniało ;)
Życiowa po 17 dopiero ;) nie chce mi się dygać na piechotę i na brata czekam ;p
Czarnuszka kciuki zaciśnięte! :D
Kulcia mój facet ma teraz banie na temat białego jelenia ;/ według niego nic tak dobrze nie myje ciała jak szare mydło i go nie przegadam, a zapach jak dla mnie tragedia ;/

Jeśli chodzi o Babydream to są to jedne z lepiej sprzedających się produktów dla dzieci w rossmannie ;p i babeczki bardzo chwalą, mówią, że nie uczula itp ;p tak samo pampersy z babydream. Znam tylko jednego bobaska któremu nie podpasywały ;p

Do góry