reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Dzień dobry moje Kochane ;)
Wstałam niedawno chociaż nie jestem pewna czy się wyspałam ;p
A już muszę się zbierać do pracy ;/
Wstawiam Wam dzisiejszy test, oszaleje ze szczęścia chyba! ;D
Ściskam Was ;*
1465621897-1d1mld.jpeg

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

Nuska dop dotarłam do Twoich szczęśliwych postów!!!! Gratulacje!! Strasznie się cieszę :D nasze forum to byla najlepsza rzecz na którą weszłam :)

Nadrobilam :D :D
I trzeba iść spac ;)

Przewinął sie watek witamin. Mi polozna po urodzeniu Filipa powiedziała ze on taki duży pewnie przez to ze codziennie bralam witaminy. A wystarczyło by spokojnie co drugi dzien. Bralam caly zestaw wtedy. Dlatego w tej ciąży bralam tylko kwas foliowy a po 3m-ci folik mama. Tam jest tylko dha, kwas foliowy, magnez i jod. I kolejnych tez będę szukala takich "ubogich" bo te trzeba brać dwie dziennie

Dziewczyny a z tym opalaniem to wiem ze brzucha nie można opalać, moj strój za 5zl z lumpka ;) dzis się fajnie sprawdził bo brzuchol zakrywa :) ale czy nad morzem to mogę sobie normalnie na słońcu siedzieć jak będę się dobrze czuła?? I opalać nóżki, ramiona?? Czy ogólnie opalanie nie wskazane??

Olcia, kurcze szykuje Ci sie meczaca koncowka ciazy bidulku :-* moze jak dluzej ten mg pobierzesz to burzuch da spokoj na troche.

Ola, ja tez na koniec lipca jade nad morze i to chyba juz 3 trymestr bedzie. Wczoraj sie zastanawialismy czy na wydmy sie wdrapie :-]

Od dzisiaj przez 4 dni szkole kolezanka na swoje zastepstwo, pozniej ona idzie na urlop :-) wraca na poczatek lipca i bedziemy mialy jakies 10 dni na szkolenie. Nie ma co... 14 dni, na pewno wyszkole[emoji14]

[emoji209] Adrianka, 23 tydzień

reklama
Do góry