reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Minka pamietaj na walentynki mamy wreczyc swoim facetom testy z dwoma kreskami [emoji6]

Wysłane z mojego GT-I9195I przy użyciu Tapatalka

Anka32 a masz śluz ? Bo ja mam ciagle ten mleczny śluz , jak go zobaczyłam dzień przed spodziewaną @ to wiedziałam co sie święci ;-)

Ola mam caly czas mokro a sluzu to tylko troszke, ale ja ogólnie mialam bardzo malo śluzu. Ciagnie mnie teraz w pachwinie i promieniuje az na udo.

reklama
Minkaa, dokladnie! My kciuki a Ty dupke do gory ;D z Dzwoneczkiem bedziecie mialy podoobnie i na Walentynki nJlepszy prezent zroobicie ;D

Mnie sie nie chce. Jak mialam chcice tak mmi odeszla, i wieksza chcie mam na jedzenieee! Ide robic zaraz spagetti ;D

MalaMi, wlasnie Durex, i w sumie podroby tego, ale Durex ladnie pachnie i jakos ja sie go nie balam tak ogolnie do zabaw ze jakkis plyn jest we mnie i na mnie, takze polecaaam!

Anetko, a moze wlasnie "drazni" Cie Twoja mala fasolka, hmm? Bedziesz testowac szyybko w razie w czy raczej odczekasz trochhe?cos mi sie wydaje ze bedziesz testoowac w tymcyklu;D

A Kasia Ty jak, bo mowilas ze niby ten cykl stracony, ale to nigdy nie wiadomooo! I jesCze to Twoje jedzenie ciagle, hmm ;D

Dziiekkuje za podpowiedzi co do blizniakow, tez tak mmi siie wydawalo wlasnie, no ale to jak juz Opatrznosc chce!

Ola, a widzis u mnie mlecznny sluz bardzo czesto jest przed @, co u Ciebie zwiastpwalo ciaze

Do góry