Może zdążę, mam pół h między jedną praca a drugą to może uda mi sie podjechać na szybko. A zobaczę czy jutro nie ma otwarte a jak nie to kupię aptekowy zwykły test z czułością 10 i zrobię[emoji8][emoji7]
Rób rób rób, bo trzymasz dziewczyno w niepewności!
Ja juz po wizycie wszystko w porządku młody tydzień do przodu znowu. 4.08 termin nowy z usg. Waży 1770 g i ma 42 cm
glowkowo ułożony w dalszym ciągu. Wstawię później focie
Mieszkanie tez ok jutro mam nadzieje się wprowadzać!
Napisane na SM-N910C w aplikacji
Forum BabyBoom
Kulcia, co do mieszkania Twojego i mebelków - mnie się bardzo podobają te, co pokazałaś, i powiem Ci, że nawet brałabym je nie z braku laku, tylko w ogóle - bo serio są bardzo ładne, przyjemne i ciepłe! I nie mówie tego, żeby Cie połechtać, tylko serio serio! Jak masz możliwość nawet nie tak drogo je brać - to bierz, polecam!
Patrz, jaką intuicje miałaś. Że z mieszkaniem coś nie wyjdzie. Dobrze, że przynajmniej właściciele w porządku i Was nie wydymali w takiej sytuacji, kiedy teściowa jazdowa. Może jej Wasz piesio jeszcze na "dziękuję" kupkę zrobi? To było mocne, hahahaha xD
Ignaś już jest cudowny, a co dopiero jak się pojawi na świecie! Czas tak szybko leci, że zaraz zamiast zdjęć USG będziemy oglądać Wasze Maluszki kochane!
A tak więcej to wam jeszcze napiszę, że już mam dość tych plackow
więcej zamówień nie przyjmuje. Chyba że tak jednego torta w tygodniu to ok ale nie tyle co teraz. Dobrze ze mam pomoc bo bym nie wyrobiła. Kręgosłup mnie boli. Na szczęście placki prawie gotowe, jedynie serniki w piekarniku. Na jutro zostają mi torty
Napisane na SM-G925F w aplikacji
Forum BabyBoom
Ej, Mała, weź uważaj, bo się narobisz! Bolący kręgosłup i przemęczenie to nie za bardzo na ten Twój obecny czas!
Hej Ania :**** ciesze się , że w końcu jesteś
Tyle kg w tydzień? O matko bosko!
fajnie. Ja mam 10 na plusie. Zaczęłam dziś 8 miesiac.
Napisane na SM-N910C w aplikacji
Forum BabyBoom
<3 10 na plusie to wcale nie dużo, proszę Ciebie, i Ty tak wspaniale w tej ciąży wyglądasz, że tylko podziwiać!
Aniu, a co.robisz, ze tyle chudniesz??
[emoji209] Adrianka, 23 tydzień
Powiem Ci kochana, że u mnie sprawdza się tylko dieta białkowa. Przerabiałam w swoim krótkim życiu multum różnych, od dietetyka po kopenhaskie, MŻ, blablabla. Sprawdza się tylko białko. No i taka prawda, że ja mam jakieś 25-30kg do zrzucenia, więc z taką nadwagą leci szybko.
Trochę urozmaiciłam, papugując z CZARNUSZKI ;* - to znaczy objętościowo staram się jeść malutko, ale za to często, to znaczy jakieś 5 razy. No i tak sobie jem pare plasterków szyneczki, jakiegoś kuraka, serki wiejsce i inne nabiały, no i multum kawy piję, bo potrzeba dużo płynów, a kawę uwielbiam, a przy okazji kawa + moje leki na tarczycę = idealne wizyty na posiadówy w toalecie ;D
ŻYCIOWA, jeszcze Ci nie napisałam, że chuuuujowo z tym lekarzem, że Ci nie wypisął od razu zwolnienia. WRRRRRRR!
I muszę się przyznać Wam, bo komu jak nie Wam. Ale znów palę. Nie dużo, bo w zasadzie raz w tygodniu jakieś 5-6 fajek. Ale nie jem słodyczy, nie pije słodkich napojów, nie przegryzam fastfoodów, które uwielbiam, i te fajki to moja przyjemnośc. Wstyyyyd mI! Dobrze, że M.tu nie ma dostępu, bo chyba by mnie prześwięcił ;D