reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Właśnie wrocilam od kosmetyczki :D ja dzis na obiad mialam rybe z ziemniakami i sosem.
Minka kupiłam olej kokosowy w biedronce. Zobaczymy czy mi pomoze na bardzo suchą skórę nóg

reklama
dajecie czadu z tym pisaniem. :)
na obiad u mnie były ziemniaczki pieczone w ziołach z sadzonym jajkiem ;)
ogólnie to cały dzień dzisiaj przeglądam oferty sprzedaży mieszkań bo przymierzamy się do kupna...
no i w sprawach zagranicznych bo chce złożyć papiery do ZUS o rentę dla małej mojej... nie lubię tych spraw związanych z sądami spadkami itp... :( no ale jak mus to mus...

Ufff... Wracam z pracy :) ale piszecie duzo, az milo poczytac :)
Ja dzisiaj znowu czuje piersi troche i nadal nie wiem czy sobie nie wmawiam tego. Mam tez napiete podbrzusze.... Z jeden strony bardzo bym chciala, zeby to bylo TO i czasem zaczynam w to niesmialo wierzyc, a z drugiej WIEM, ze nie mam az tyle szczescia

N
Właśnie wrocilam od kosmetyczki :D ja dzis obiad mialam rybe z ziemniakami i sosem.
Minka kupiłam olej kokosowy w biedronce. Zobaczymy czy mi pomoze na bardzo suchą skórę nóg
Nie Sądziłam że w biedronce jest ten olej Dziś już nie kupię Jadę prosto do domu bo głodna jestem A wy tu takie smaki robicie

India - Anetko, dobrze zappamietalam imie, prawda?
Masz @ ok.05.02, poddobnie jak ja. Moze wlasnnie to Twoj czas, i bedzoesz miala to szczescie? Napiecie podbrzusza jak odczuwasz? Ciagnie, rozppycha, tak jak na okres, bardziej w dolee czy pachwiinach?

Minkaa, sesja w toku? Ja mamm to szczescie, ze I semestr magisterki mamm z gory zaliczony za dobre oceny z licencjata, a ze w I semestrze powtarzaja sie przwdmioty co na lic, to mam wolne caaale pol roku od pazdziernika, do marca ;D i tylko rok mi zostanie do odpykaania:)

reklama
Jak nie urok to przemarsz wojska ☺Chyba mam zapalenie pęcherza boli mnie podbrzusze i soku niby się chcę ale tak nie do końca W ciąży nie jestem bo teoretycznie owu była w niedz ale dzis jeszcze mam sluz ciagnacy Wzięłam rano urosept i nie wiem czy mogę to brać. Poza tym ze starań nici . Kolejny miesiac stracony

Do góry