reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

[QUOTE="Czarnuszka88, post: 14051552, member: 28524]a zmęczona jestem jakbym nie spała tydzień. Obym mogła to zaliczyć do objawów ciąży hehe.[/QUOTE]

mam tak samo jak Ty, spaaac i nic wiecej ;-)
u nas na przemian burza i slonce :-/

===Dwóch chłopców mamy, o trzeci Skarb się staramy :-D ===

reklama
Kulcia haha normalnie obcy osmy pasazer nostromo [emoji23] rewelka! [emoji7][emoji7][emoji7] prosze o wiecej! :)

9ewnvfxmgto5niho.png

Ehh juz pol dnia jedzenie sie zastanawia czy zostac w zoladku czy jednak nie :/ ehh nie ma to jak robic zakupy w Primarku ciagle sprawdzajac gdzie jest kosz na smieci zeby w razie W wiedziec gdzie leciec [emoji23]

9ewnvfxmgto5niho.png

Jak mi się uda nagrać to będę zapodawac ale Ciebie paraplu tez to czeka niedługo :D

Znam to z autopsji. Ja miałam zawsze worek w torebce :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Jak mi się uda nagrać to będę zapodawac ale Ciebie paraplu tez to czeka niedługo :D

Znam to z autopsji. Ja miałam zawsze worek w torebce :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dopiero za kilka miesiecy :p a do tego czasu dawaj mi oko nacieszyc :)

Wlasnie opierdolilam mojego bo kuzwa jedzie jakby byl na torze wyscigowym albo gral w GTA [emoji35][emoji35][emoji35]
Normalnie to oaza spokoju a za kierownica to mysli kurcze ze Kubica jest [emoji35]

9ewnvfxmgto5niho.png

reklama
Przypomniała mi się sytuacja gdy jechałam do ck i nie miałam w co zwrócić. .. Albo gdy wymiotowalam go reklamówki po teście glukozy.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Haha pamietam jak kilka miesiecy temu sie zatrulam, jechalam autem i stwierdzilam, ze nie dam rady dluzej i w srodku Amsterdamu zjechalam na najblizsze miejsce parkingowe i tez zwymiotowalam reklamowki [emoji23]

A ja sie chyba na zas zaopatrze z wafle i woreczki. Niech sobie leza w torebce na wszelki wypadek :)

9ewnvfxmgto5niho.png

Do góry