reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
dora przykro mi:(

ale nie bedziesz sama..jutro ci powiem czy znow do ciebie dolacze!!

tymek juz lepiej!ja nie chce myslec o lekarzu i sprzatam od powrotu z pracy!zaraz padne:)
pogoda dzis straszna..ten maj jakis taki..oby czerwiec byl owocny dziewczynki

Tatinka a na którą jutro masz? odezwiesz się od razu prawda?...
ja będę pewnie jak na szpilkach siedziała ale wierzę że wszystko będzie dobrze ;*

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Dorcia, Ania , Wiki przykro mi ze teraz wam sie nie udalo :(

Wiki na kaszel nic nie dostalam, kazala leczyc naturalnymi sposobami czyli miodem i cebula :( a jak by sie pojawila goraczka to mam przyjsc .

Marysiu sliczny ten twoj brzuszek, jaki malutki jak na ten tydzien. Chudzinka z Ciebie :)

Tatinko trzymam kciuki, napewno bedzie wszystko dobrze.

Mamokulko wspolczuje sytuacij z mieszkaniem.

Ja juz powoli zaczynam sie martwic tymi ruchami a za tydzien pewnie bede juz panikowac . Wizyte mam 20 maja to jeszcze tyle czasu :(

Pozdrawiam was wszystkie :)

Tatinka, ja tez czekam na Twoja wizyte, trzymaj sie :-*
Dzwoneczku, naprawde nie ma czym sie przejmowac. W ciagu dwoch tygodni poczujesz :-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzwoneczku pójdź do lekarza , ale może dzidzia tak ułożona. Gdzie masz łożysko ? Moja koleżanka dopiero w 25 poczuła pierwsze.

Tatinko siedzę normalnie jak na szpilkach. Tyle mam emocji dzisiaj , że oszaleje. Jeszcze te mieszkanie nasze nieszczęsne. Idziemy się dowiedzieć jak się sprawy mają. Teoretycznie możemy się dzisiaj tam wprowadzic jak sobie prąd podlaczymy hehe ale nie che na partyzanta wbity robić. Wole iść do zarządu i zacząć płacić czynsz. Generalnie humor mam lepszy tylko ta ... kobieta mnie wczoraj wkurwila.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry