reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ale jajca szybko leci! To dzwoneczek który ma tydzień?

Kurde lipa, że tak gorąco. Powinni mieć wodę w tym baniaku! Nawet w castoramie jest a w przychodni dla ciężarówek nie? Trzymaj się tam. Ja przed tym badaniem ledwo zylam pamiętacie?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kulicia - księgowa a mi na 23tyd ! :-)
Życiowa- pisz odrazu co i jak !
Ja mowie życiowej ze dziewczynka :-) tak tylko raz tylko zdjęcie brzusia widziałam wiec cieżko stwierdzić , ale tak na oko girl

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom

Czarnuszka, witam Cię serdecznie :) gratuluję synusiów! i powodzenia :)

Jak to 52 kg? W jakim czasie i jaką dietą? Masz zdjęcia przed i po? Chętnie bym zerknęła ;D Btw - ale macie mały świat. Wiki miała racje, że takto rozwalone jesteśmy po Polsce, a tu proszę, jedna ulica ;)

ŻYCIOWA KCIUKASY! ;*****

Madziu... Widać, że jesteś mądrą i dobrą, dojrzałą kobietką. Gratuluję odwagi i takiej decyzji, ale przede wszystkim świadomości - że rzeczywiście jest wszystkoo fantastycznie. Masz synka, męża, kochacie się - to najważniejsze ;* a i drugie dzieciątko się pojawi. Na pewno!

Kulcia, super, że wszystko jest okej z Twoim cukrem! Glukoza jest feeeeee ;D

Wiki, Dorcia... jak Wasza cierpliwość? ;**

Możecie mi wierzyć lub nie ale jak tak piszecie, że czekacie już w kolejce, albo że wizyta już za tyle i tyle H to się ekscytuję jak na moją wizytę bym czekała :p

reklama
Do góry