reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
No tak, ja mialam dziwne znaki :-) hehe najpierw mnie wysypalo na dekolcie, ale to bardzo, nigdy tak nie mialam, pozniej wysypalo plecy. I to nie byla pokrzywka tylko atak syfow. Pozniej zaczelo mi sie wydawac, ze czuje piersi, a od poprzedniej ciazy ich nie czulam. No i w sumie jak te negatywy robilam to sie zbytnio noe przejmowalam, nie to zebym na 100% o ciazy byla przekonana, ale mialam nadzieje. Po tym drugim negatywie, w poniedzialek bylam w pracy i masakrycznie bolal mnie brzuch na @ i bylam tak zla i rozczarowana, bo przeciez tylko dziwnych rzeczy mi sie dzialo, a tu @ idzie. No i we wtorek zobaczylam dwie kreski. Wiec, jesli jestes przed terminem to nie nartw sie negatywami na zapas. :-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Alescie naskrobaly:)
OlaMagda mi tak szybko włosy rosną ze masakra raz scielam w Maju do ramion i plakalam bo potem doszło do mnie co zrobiłam a po 3 miesiącach były juz do połowy pleców:D
Ja o wiesiołku slyszalam ze pomaga wytwarzać śluz płodny ale widocznie nie jest tak bardzo potrzebny jak zaszlam w cyklu w którym go nie miałam;)
Tatinkoo kochana opierdziel go porządnie Ty powinnas byc na pierwszym miejscu a nie mamusia i siostra! No ja rozumiem rodzina matk wazna ale bez przesady:/

Madziu a co on nie chce się Gabrysiem zajmowac?
Nie denerwuj się teraz kochana:*
A niunius Twój juz duzo zabkow ma ta malutka co bylam u niej jest w tym samym wieku i ani jednego zabka teraz chyba bede wychodzić bo gorączki dostała :) i tez jeszcze nie raczkuje:)

India i Czarna Madzia mialam tak samo czulam coś bo nigdy przed okresem nie bylo mi mokro a tu było i to bardzo i zawsze mnie cycki bolaly a teraz nic u mnie n odwrót jest :D
No ale test negatywny bol jak na @ wiec czekałam no i jak India powtórzyłam i oczom nie wierzyłam :D
Wiec u Ciebie tez tak będzie:*

KasiuMarysiu bierzesz cos na hemoglobine? Masz 11 cos to chyba dobra jak na te tygodnie:)
Ja mialam 12,7 jak robiłam niedawno wiec narazie ok w środę mam następna:)

Kasiu kiedyś próbowałam ale cos nie mogłam proszę mojego jak bddzie mial czas;)
Ja mam nadzieje ze niedługo wszystkie się na żywo zobaczymy:)
Dorcia zapomniałam wskocze na dol jak za dwa tygodnie lekarz zmierzy dzidzie i powie który tydzień:)
Aaa właśnie dziewczyny
India i Tatinka duzo to kosztuje w Lux czy jest darmowe czy zależy od pakietu bo mam zrobić takie badania w laboratorium

Serologia kily podstawowa
Mocz
Morfologii nie liczę bo nie place
Glukoza
Toxo
HBs przeciwciala
HBs Ag antygen
HCV Ab przeciwciala
Tsh
HIV
Kurde dopiero teraz zobaczyłam ze mam glukoze jak ja to wypije???? :

reklama