dora032
Fanka BB :)
A ja po to śpię jak dziecko, mega odprężona jestemHej dziewczyny
A ja znowu nie odpoczelam![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja po to śpię jak dziecko, mega odprężona jestemHej dziewczyny
A ja znowu nie odpoczelam![]()
Aniu ilość nic nie znaczyDziolszki, pytanko mam male! Moze glupie bedzie. Na pewno. Ale... sluchaaajcie,czy ilosc spermy jest wazna, czy tylko jakosc? Bo z M.jest tak, ze z jakoscia nie ma problemu, bo kiedys byl badany, moze kiedys warto ppwtprzyc, ale wwszystko bylo w jak najlepszym porzadku. Niemniej jesli chodzi o ilosc nasienia.. to czasem ma tak, obojetnie czy po absyynencji czy czestych stosunkaach, ze ma mala ilosc nasienia. Zawsze twierdzilam, ze kropla wystarczy jak ma sie zajsc, ale on ostatnio zaczal przezywac, ze moze to jego wiina. Bo mowiac kolokwialnie - jak czasem strzeli to o Boze, strumienniem, a niejednokrotnie jest tego po prostu malo, niezaleznie od czasu, podniecenia i orgazmu. I wole Was zapytaac ;D
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze CiA ja po to śpię jak dziecko, mega odprężona jestem![]()