reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Mamakulka - kurde ale to cudowne czuć ruchy dziecka... kiedy się doczekam:(
Dziś mi się śniły wielkie zakupy! Chyba Twoje:p
Życiowa - czyli nowy kolor służy? :))

A ja wczoraj sobie nie odpoczelam... kurde podbrzusze mnie tak boli jakbym tam jeden wielki siniaki miała:(

Hej kochane :* przepraszam że tyle się nie oddzywałam ale nie miałam kiedy i do tego miałam awarię internetu. :D nadrobiłam wszystkie posty i teraz już będę na bieżąco! :)
U mnie wszystko w porządku, czuje się dobrze. Jedynie w sobotę w sklepie zasłabłam i musieli mnie wynieść na pole ale podejrzewam że to dlatego że było już po 10 a ja bez śniadania.

Hej kochane :* przepraszam że tyle się nie oddzywałam ale nie miałam kiedy i do tego miałam awarię internetu. :D nadrobiłam wszystkie posty i teraz już będę na bieżąco! :)
U mnie wszystko w porządku, czuje się dobrze. Jedynie w sobotę w sklepie zasłabłam i musieli mnie wynieść na pole ale podejrzewam że to dlatego że było już po 10 a ja bez śniadania.
to znaczy Lubie ze będziesz się odzywać i juz wszystko ok. a nie to ze zaslablas. .. a zrobiłaś juz morfologie?
jedz śniadanko od razu jak wstajesz kochana żeby się nie powtórzyło takie coś. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

W ciszy to się zdarza takie omdlenia. Moja koleżanka tez w sklepie zaslabla, trzeba z asekuracja najlepiej chodzic gdziekolwiek żeby ktoś podtrzymał i żebyś nie upadła całkiem. :* Ja w ciazy dwa razy grzmotnelam na początku ale nie zaslabla tylko jestem porostu dupowata i się potknelam Rz na prostej drodze a raz o kolczatke psa zahaczylam skarpeta i mało go nie zabilam :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

No ja jestem ciekawa czy u Życiowej mieszka jeden czy dwa dziecie :D

U mnie było prawdopodobne, że będą dwa bo mam w rodzinie co dwa pokolenia ale nie pyklo. Na pierwszy raz chyba nie chcialabm bliźniąt ale mój mąż bardzo chciał parke.

Dziewczyny ale czas leci! Ja w pt zacznę 24 tc!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mamakulka - haha pijawka:DD ale to niesamowite ze mój mąż jest zachwycony i on mógłby tak zawsze a ja po 6 dniach ledwo dycham... czuje się jak szaszlyk:D

Kasia ja też się wypieprzyla* w ciąży na schodach co najgorsze:/ całe schody były w lodzie a ja o 5 rano wyszłam i było tak ciemno ze nawet nie zauważyłam i polecialaaam!

Do góry