reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

india ale nie moze!!masz prace przy monitorze 4godziny a jak juz bedzie takim dupkiem i bedzie ci kazal siedziec to zawsze mozesz pogadac z kims z hrow albo mowic ze poprostu zle sie czujesz.nie zamartwiaj sie teraz tym co moze byc za dwa miesiace!!kochana bo sie zajedziesz!!!wyluzuj pracuj sobie spokojnie ale wlacz o swoje!musisz teraz myslec przedewszystkim o sobie i fasolce!glowa do gory brzuch do produ i ciesz sie zyciem a nie zamartwiaj!!!!my kobiety tak mamy?ty tez pracujesz w korpo?dobrze pamietam??

reklama
madzia bo nam padniesz!:):)
india super!oby juz tak zostalo!!a co do wymyslania pracy bez kompa to pomyslu powinny sie zaraz skonczyc i pewnie juz niedlugo po 4 godz bedziesz wychodzila do domu:)
kasiu ja dalej na zwolnieniu z tymkiem wiec plany to sniadanie zabawa bajka drzema obiad zabawa:)uwielbiam spedzac czas z tym moim tymciochem:)teraz sobie jeszcze slodko spi i podchrapuje:)
Juz padam, dzisiaj seksu nie bedzie:) dziś 20 dc, chyba owulka juz byla:))
Mój ziemniak szaleje, już zjadł śniadanie i bawi się zabawkami w moich nogach:)

Mamakulka - to chyba jeszcze nie drugi ziemniak, mój mnie poobijal:( teraz przeżywa ze mnie boli:))

Witam dziewczynki;)
U mnie wszystko dobrze ,czuje takie lekkie łaskotanie czasami .
Umowilam sie juz na to polowkowe usg na poczatek maja .
Ciumam i tule brzuchatki i staraczki nasze dzielne ;*
Pozdrawiam;*

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

madzia to odpoczywaj:)
moj spioch jeszcze spi:):)a ja wypilam kawe w pizamie i podomce na balkonie!!piekna pogoda sie robi i ptaszki spiewaja:)

reklama
madzia moj tymek konczy 16 miesiecy zaraz.
india ja tez pracuje w korpo..w ciazy z tymkiem pracowalam do konca 6miesiaca jak wrocilam to tam sie tak pozmienialo ze masakra..teraz sie stresuje powiedziec ze jestem w ciazy ale ostatnio uslyszlam ze pewnie jak wroce to mojego dzialu juz nie bedzie..wyluzowalam.wiadomo troche sie stresuje..teraz jestem znowu na l4 bo tymek chory i balam sie ze mnie tam udusza.ale jest taki luz ze malo kto w ogole odczuwa ze mnie nie ma..i jak patrze na moje kolezanki ktore prawie do porodu tam siedza a pozniej jak wracaja to i tak tego nikt nie pamieta.korpo to korpo ma swoje prawa i nie ma co za bardzo sie angazowac!jasne rob swoje bo to swiadczy o tobie.ale nie martw sie i nie siedz tam sortujac jakies kartki czy cos bo to szkoda twojego czasu i twoich nerwow!!/)ja kiedys pracowalam od rana do nocy..ale nauczylam sie ze praca nie jest najwazniejsza:)delektuj sie dzieckiem brzuszkiem a praca sie nie przejmuj!!:):)

Do góry