reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Na farbowanym wlosie efekt bardzo delikatny, wiec nie wiem czy nakladac farbe czy moze za tydzien powtorzyc akcje.
Madzia, co radzisz.
Jak mi do konca wyschna wlosy to przesle zdje.
Duzo tej mieszanki zostalo, rozumiem, ze do wyrzucenia?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak Ci kolor nie przeszkadza to poczekaj kilka dni i ponow akcje:) możesz więcej rozjasniacza dodać i dłużej trzymac:)
Nie zniszczyło Ci włosów? :)

reklama
Mamakulka zajrzyj do moich albumów na fb. tam jest album "tworcze zabawy " ;) jak Marysia była mniejsza to dodawała zdjęcia a bardzo pracowałam z nią nad rozwojem motoryki małej i nad uspeawnieniem sensoryki :) bardzo szybko malowalysmy paluszkami itp. no i Marysia nigdy takich rzeczy nie pchala do buzi jak większość dzieci nie wiem czy dzięki tlumaczeniom? bo grzechotki i inne zabawki obśliniala aż miło[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Tak. Sprobuje dodac fotke. Najwieksza roznica na odroscie mimo, ze odrost to pod sam koniec posmarowalam. Widac tylko pod swiatlo, ze mahoniowej poswiaty nabraly :-)
1460297417600.jpg

Załączniki

• 1460297417600.jpg
    1460297417600.jpg
    62,2 KB · Wyświetleń: 179
Aga, farbowanie nie przeszkadza, chyba, ze sie wdycha farbe.
W sumie z tym I trymestrem to czekalam az sie skonczy.
Akcje powtorze w piatek, dam mniej szamponu i odzywki, zeby mocniej ,,żarło" hehe :-)

reklama
Do góry