reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

A robilam test dzis o 5 rano!!! Bo tak mi sie siku chcialo i dopiero jak go zrobilam to uswiadomilam sobie ze to jest takie 3,5 godzinne siku ( a kiedys czytalam ze musi byc przynajmniej 5 godZinne siku) ale i tak wyszedl i nawet mocniejsza kreska niz wczoraj

reklama
Juz nie mam więcej hehe
W ogóle nie chce mi się jeść, właśnie męcze kanapkę bo już rozsądek podpowiada że trzeba coś zjeść a poza tym ten czosnek jem a on tylko w kanapce mi podchodzi... Idziemy dziś na obiad do rodziców, a mama zawsze coś dobrego robi więc może podjem:-) :)

Co do tego dentysty rozmawiałąm z mężem i przypomnieliśmy sobie, że ja w ciązy z Tosia całą ciąże chodziłam do dentysty, byłam jeszcze tydzien przed porodem, ale w tej drugiej ciąży też byłam z 2 razy mimo że byłam tylko 10 tyg w ciąży... Ja mam bardzo słabe zęby, jako dziecko chyba z 6 lat piłam żelazo i są osłabione, z zewnątrz sa ładne a w środku się psują, a z 2 miesiace temu byłam u dentysty i wszystko było ok. Ja za zęby kupiłabym nowy samochód z salonu....:wściekła/y:

Hej Ania ja tez w ciazy chodzilam do dentysty tak mnie rozbolal ze zaden dentysta nie mogl go wyleczyc wszytkie kanaly mi czyscili i nic
Jak urodzilam to go wyrwalam bo juz mialam go dosc

Wysłane z mojego GT-I9195I przy użyciu Tapatalka

Bo mozna leczyc zeby w ciąży a wiele kobiet o tym nie wie i się męcza. W 2 trymestrze to nawet chyba mozna wyrywać, a w 1 to leczenie jest bezpieczne bo ten wkład w zebie działa tylko w obrębie zęba i nie przechodzi na organizm, nawet znieczulenie jest dla kobiet w ciąży

A mnie strasznie krwawią dziąsła , już byłam u dentysty , dał mu taka pastę i do płukania , a 11 lutego bedzie mi odkamieniał , masakra , nienawidzę dentysty :-/

Heja dziewczyny!! My wróciliśmy z 18 o 1:30- jestem dumna z synusia ze tym wytrzymal bo niemiałam go z kim zostawić. A tak posiedzieliśmy trochę :) i jesze o 2 robiłam mu chlebka z ogórkiem bo lodny byl ;) a dzis wstal o 9 wiec nie pospalismy, a juz ziewa :D ja tez :D
Mąż tak jak myślałam - dogorywa w lózku. Oby do wieczora wydobrzal :)
Mnie cos boli podbrzusze wiec pewnie na owu

reklama
Minka teraz jesteś pewna i na pewno spokojniejsza bo tak to domysły tylko byly :)
Ania 32 to super ze krechą mocniejsza. Teraz jak juz jeden wyszedł pozytywny to o której porze nie zrobisz to będą II krechy :)

Do góry