reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India a dzis mialas usg w 3d???
Generalnie w 2d, a w 3d chyba przeplywy sprawdzal.
Ja w pierwszej ciazy robilam prywatnie usg 4d i maly mial i tak pol buzi wcisniete w sciane i malo twarzy bylo widac, no ale pozno robilam bo ok 30 tygodnia. W tej nie bede robila.
Kulka, rozumiem Cie. Moze jest tak, ze w drugiej ciazy mam wiecej cierpliwosci? :-) i mniej swiruje. Jak Zyciowa, luuuuuz ;-)

reklama
Dzwoneczkuu, to daj znac szybko po wizycie jak jest <3 a choddzisz tam do polskiego lekarza czy "ichnieego"? :) a tu po powrocie tez jakiegos mussisz sobie upatrzec juz do porodu w zasadzie, wiec znoooowu trzeba jakiemus zaufac! Eh, te wybory lekarzy.. powierzamy im nasze zdrowie i zycie takiej malenkiej istoty, ktora sie tam pod sercem rozwija. A niektorzy leekarze tak zobojetnieli, ze szook..

Dzwoonus, raczej nie sadze, zeby to byla implantacja, bo sie w zasadzie nie staralismy w tym cyklu, no i to bylo naprawde ciupenke brazowego sluzu, wiec nawet za baardzo mi przez mysl nie przeszlo ze mogla to byc implantacja :(

Aniu przy implantacij wcale nie musi byc duzo tego sluzu, a to ze sie nie staraliscie za bardzo wiesz ze moze dzialac na korzyść, wiec nie trac nadzieji kochana :) Dzis ide do belga niestety bo moj wyjechał na wczasy i zapisal mnie do kolegi wiec nie mialam wyjscia, a w Polsce juz mam wizyte umowiona na 14 wiec dzien po przylocie juz bedzie wizyta. A dzis mam dopiero na 19 wiec jeszcze troche czasu z nerwami mam :(

Viola, bylam wczoraj w Jarocinie, widzialam ten hotel, w ktorym z rodziinka odppoczywalas, meeega! Moze i my sie tam wybierzemy, blisko mamy dosc, a naprawde kusi oferta ;)

Dzis mielismy tez jechac sobie "pojezdzic" - uwielbiamy wsiasc w auto i jechac przed siebie bez konkretnego celu i dotrzec tam, gdzie jeszcze nie bylismy ;)
Rok temu tak wyladowalismy wlasnie w Jeleniej Gorze,a ze jak Jelenia, to potemm Karpacz, a jak juz w Karpaczu to na Lubawke po piwo i czekolade :D
No i dzis dupaaaa, dostalam cholernej...za przeproszeniem.. choleernego rozwolnienia. I zamiast sobie pojezdzic przy pieknej pogodzie , to biegam na tron. Wspaaaaniale!

Dzwonus, luuuubie to co napisalas <3

No to jeszcze troche poczekasz i my razem z Toba do tej wizyty! Ale radosc za to bedzie duza pozniej :) le to mega, ze od razu maasz wiizyte. A ze 13 kwietnia to pamietam doskonale ze wracasz ;)

India super :) bardzo się cieszę. Teraz kolej na Dzwoneczka :) tyle serduszek jednego dnia, wspaniale!!!

Ojeju dziewczynki to bardzo miłe co piszecie, dziękuję za wsparcie :) ale chyba nadchodzi bo widziałam brązowy śluz także ten no... Moze następnym razem

Kwiecień będzie dla mnie emocjonujący tzn końcówka :p 20 wizyta u mojego lekarza a 26 jestem zapisana do Bielasika na 3d/4d genetyczne. .. ceni się nie powiem :p ale po wizycie 20 u swojej mam zadzwonić i przekazać informacje dokładne czy ciąża pojedyncza czy mnoga itp. aaa nie mogę się doczekać i jestem pełna optymizmu :D

Zyciowa! Apropos Twoojej mnogiej! Bo zapomnialam Ci napisac. Snilo mi sie jakos w tamtym tygodniu forum, takie wiecie, jaal to we snie czasem bez logiki, ale no nie wazne szczegoly! Zyciowa, snilo mi sie, ze mowisz, ze bedziesz miala syna. Ja Ci mowie, ze "i corke". Ty uparcie, ze syn na pewno. Mowie "tak, i corke". i potem bylas w szoku, bo mialam racje. I blizniaki byly rzeczywiscie, i rzeczywiscie obu plci, stwierdzone przez lekarza ;D
Czasem rozne rzeczy mi sie snia, czasem prawdziwe ;D

reklama
Do góry