reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja juz po :-)
Dzidziul ma nieco ponad 6 cm, wielkosciowo o 3 dni starszy, termin porodu z usg na 09-10.10 :-)
Wszystko w porzadku, skakal i machal nozkami i raczkami. Mialam usg juz przez powloki brzuszne zrobione. Slyszalam serduszko :-) kolejne Usg 20.05 :-) ale fajnie bylo zobaczyc malucha. Ciesze sie, ze zdrowy :-)

reklama
KasiaMarysia, zapomnialam zapytac, jak atmosfera w mieszkaniu....? Czulas cos dziwnego?

A o co pytasz kochana dokładniej??

Aniaa_H, ten się upiera ze nie chce iść do tego lekarza. Ale tak po prawdzie to którą z nas lubi badania ginekologiczne? Ja na pewno nie :-)
A który masz dziś dzień cyklu??

Olu no to nie fajnie, nie otwieraj lodówki.

Miałam dzisiaj dziwne sny.

To my z Nadziejka będziemy miały Filipkow ;)

Kasia gratulacje :-) widzisz jak fajnie wszystko teraz się układa ;-)

Wiki wiara czyni cuda ;-)

Ania H no w końcu ;D szybko minie do 12 .04 ;) ja musze do 22 czekać :p

India trzymam kciuki i oby juz Ci powiedzieli płeć! Mnie powiedzieli , ze chlopaczek wtedy i potwierdziło się ostatnio :)

Viola dobrze , że odpoczywasz kochana. Poproś gina niech Ci dokładnie sprawdzi tam.

OlaMagda u mnie na wsi to standard z prądem hehe często wypieprza i juz. :)

Wiki znam ten zapach ale w ciazy tez się inaczej pachnie wiec kotku mały nie burz nam nadziei skoro Ty już nie wierzysz!! Bo zabije. I tak poza tym to już miałam krzyczeć za tego energetyka bo przecież dla dzidzi szkodzi wiec może to znak ? ;)

Ej laski wczoraj wieczorem dzieciak mnie dwa razy mocno kopnął, nie smyrnal tylko to już było takie wiecie :D a przez to moje łożysko juz myślałam, że się nie doczekam :)

India, gratulacje, super tak zobaczyc maluszka ;* ciesze sie niezmiernie!

KasiuMarysiu, w zasadzie to racja.. ale musi isc do lekarza, nie ma prrzebacz i nie ma zartow.. Przekonaj go, dla jego dobra , musi to zrozumiec :)

Pytasz o dc to 28 , ogolnie mam cykle 32-33, @ bedzie jakos 06.04.

Wiki, mam jakies dziiwne przeczucia co do Ciebie! Nic nie mowie, nic nnie zapeszam, ale cus mam. Jakas pozytywna ciazowa energie u Ciebie wyczuwam wchodzac na forum. Ale ciiiiiichosza, nic nie mowie ;*

KasiaMarysia, chodzi mi o ta sytuacje o ktorej wczesniej pisalas ze mialas takie dziwne wrazenie czyjesjs obecnosci - tak to zapamietalam przynajmniej :-)

Pytalam o plec i jest za wczesnie :-)

Kuleczko 22 masz wizytę ;-)??
A z tym łożyskiem to może tylko takie głupie gadanie ;-)

Aniaa_H a no właśnie iść musi.
Długie masz cykle, brałas duphaston?

reklama
Do góry