reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Aga to już 8 dni po terminie @ wiec test z krwi jest wiarygodny. ja na twoim miejscu już bym nie powtarzała a poszła do ginekologa po prostu. zrobi ci usg i powie co i jak.
Dlatego tak sie zastanawiam bo ostatni okres byl bArdziej plamienie moze tylko 2 dni bylo malutko takiej krwi a tak poza tym niewiem dokladnie kiedy termin @. Wiem ze owulacje liczy sie mniejwiecej na 2 tygodnie przed nastepnym okresem wiec np jezeli ten cykl powiedzmy powinien byc 40 cd to wypada na 26 cd...

Jak myslicie jest to wogule mozliwe ?? Dodam ze cykl wczesniej wlasnie byl taki dluugiiii okolo 40 dni

Xoxo

reklama
Aga będę okropna ale raczej nic z tego... patrzę trochę po sobie bo moje cykle były takie długie i dopiero jak zostały uregulowane do 35dni to mogłam coś zaobserwować a i tak się nie udawało. ..
z dobrego serca ci radze idź do lekarza niech ci da lutke na wywołanie i staraj się kolejny cykl mi luteina pomogła i się udało (ale były cykle wcześniej ze brałam luteine na wywołanie a i tak nic z tego nie wychodziło)
i nie nakręca się kochana bo to idzie zwariować :*

Agusia ja myślę , że powinnaś udac sie do ginekologa bo beta by już wyszła... a jak miałaś takie dlugie cykle...

hej dziewczyny jestem tu nowa staram się o dzidzie już prawie dwa lata i bez skutku i czekam na te dwie wymarzone kreseczki na teście. termin @ na 4 kwietnia zobaczymy ale wątpie w to że się uda

OlaMagda ale u agi to już 38dzien cyklu ... a jeszcze cykle ma nieregularne... bez sensu żeby siedziała i robiła testy i się nakrecala bo i tak dopiero wizyta u lekarza wszystko wyjaśni. .. jak jest ciąża wczesna nawet to będzie pecherzyk a jeśli nie to da jej leki na wywołanie jak by się okazało ze jest w ciąży to leki ja podtrzymaja i okresu i rąk nie dostanie i na następnej wizycie będzie juz coś widać. a jak nie jest w ciąży to dostanie okres i nie będzie schizowac tylko będzie mogła się znowu starać na 'spokojnie" :)

Anka niech cię dobrze przebadajaw tym szpitalu.
Co do regulaminu snap to u mnie po kliknięciu nabikonka wyskakuje wiadomość o aktualizacji regulaminu i tam m.in. jest napisane że oni zastrzegają sobie prawo do zamieszczanych przez użytkownika materiałów i mogą np wykorzystywać je w celach reklamowych Szczegółowo nie przeczytałam bo spać mi się chciało wczoraj a dziś nie mam czasu.

reklama
Do góry