reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Haha ja już zbaraniałam dziewczynki przez te wszystkie przesądy ;p boję się też trochę bo przestraszylam sie 2 razy i dotknelam buzi wtedy i niby nie wierze w takie rzeczy ale jakis strach tam jest.

Kuurde India wspolczuje Ci tych problemow z tarczyca ale jedno dobre w tym wszystkim to to ze w ciazy ma byc okey.

reklama
Nadziejka będzie dobrze :*

ja się poparzylam niedawno... cała dłoń miałam w bablach bo złapałam blachę bez rekawicy jak wyciągalam z piekarnika... o_O Tez mi przemknelo przez myśl że jejku był taki przesąd ale szybko odgonilam takie myśli. .. nie dajmy się zwariować. ..
ja noszę w pracy identyfikator na szyi to co dziecko się owiniete pepowina niby urodzi :p
w pierwszej ciąży nic nie nosiłam a mała i tak była poowijana jak szynka w tym dwukrotnie na szyi... nie mają takie rzeczy wpływu na to i juz. kiedyś w to wierzono bo pewnie musieli sobie wytłumaczyć jakoś czemu rąk się dzieje i tyle ;)

Ja nie wierzę w takie rzeczy :) pozartowac można ale też żeby się nie nakręcac :) nie wolno korali nosić , rak do góry podnosić , kokardą czerwona na wózek musi być :) eee tam.

Nadziejka a imiona juz masz?

Jestem po usg i mam jakieś małe kamyki ale z dzidziusem wszystko dobrze i nie ma żadnych krwiakow i krwawin z macicy.
Nerki mnie nie bola

Macie racje nie bede sie tym przejmowac ;)

Ojj moj dla chlopczyka chce Filip albo Dominik a dla dziewczynki Zosia albo Oliwka a ja nie mam nic do gadania i mam sobie wybrac haha ;p a u Was jakie sa dziewczynki propozycje ? Bo u nas mi sie wiele podoba ale i sasiedzi i rodzina juz tak ponazywala jak ja chcialam kiedys wiec chyba naprawde mi jego wybor zostal ;)

Uff Ania dobrze ze z dzidzia wszystko oki.

Hej
Anka ja miałam w pierwszej ciąży kamienie i przez nie urodziłam miesiac wczesniej, a ból nie do opisania i ponoc urodziłam je przy porodzie, bo potem robiłam usg nerek to juz ich nie było.

Hej
Anka ja miałam w pierwszej ciąży kamienie i przez nie urodziłam miesiac wczesniej, a ból nie do opisania i ponoc urodziłam je przy porodzie, bo potem robiłam usg nerek to juz ich nie było.
Mnie nic nie boli bo sa małe. Nie wyjdę stad dopóki nie ustala skąd to krwawienie. Bo jak nie z macicy i nie z nerek to skad?

reklama
Ania dobrze ze z dzidzi wszystko ok bo to najważniejsze. .. i zdrowia dużo. nie wiem czy to możliwe ale najlepiej niech ci się te kamienie rozpuszcza same :*

Do góry