reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Hruda, ja już temat wózka przemyślałam jak byłam w ciąży :tak: I wymyśliłam, że do mejego obecnego wózka dokupię taką nadstawkę, na której starsze dziecko po prostu sobie stoi jak jest zmęczone.

U nas dzisiaj miły dzień. P co prawda na górce uczył, ale ja wyszłam z Oskim na krótki spacer, pierwszy od nie pamiętam kiedy i oczywiście wylądowałam u rodziców (mieszkają 10 minut drogi od nas). Tam sobie posiedziałam, a dziadkowie sie bawili z małym.

Teraz mały śpi,ja wypiłam znowu grzańca (ale mi szybko poszło!). W kozie się pali, ogień mi tu mruga, Oskar śpi, sielanka.
Boję się trochę tej nocy, bo wczoraj Oskar nie spał prawie 2 godziny i wrzeszczał. Nie da sobie zajrzeć do buzi, ale ze dwa nowe zęby tam są na bank.

O rety, ale się rozpisałam.

Witam się z wieczora! U nas źle Tuśkę rozłożyło dokumentnie i mamy antybiotyk popołudniu wezwałam lekarza prywatnie a już wydawało się że wszystko będzie cacy i z nią lepiej:-( a jak dziś zaczęła kaszleć to myślałam że się udusi biedactwo:-( mam nadzieję że leki pomogą i będzie już tylko lepiej. Chciałam wziąć zwolnienie bo jutro do pracy a tak bardzo czuję że Tusia teraz mnie potrzebuje i odrazu zrobił się dym w efekcie o zwolnieniu mogę zapomnieć:no: Widzę że komentarz Agulki co do mojego miejsca pracy nie został bez komentarza więc dla innych zainteresowanych www.pokoje.polanica.kko.pl może się skusicie i wreszcie osobiście Was poznam:tak:

Hrudzia ogromne gratulacje po cichu na to liczyłam że będę znowu e-ciocią:tak: dbaj o siebie kobito i marudź nam tu na mdłości i inne przypadłości ile wlezie wszystko wytrzymamy byle byś nas nie opuściła;-):-)

NUSKA avatar zmieniony :-)

A ja właśnie chciałam zmienić i też na kitty coś bardzo podobne gusta mamy Klavell;-)

Nuśka moja kuzynka mam nadzieję zostanie do następnej niedzieli tzn ją odwieziemy wtedy. Oj nacieszyć się niąnie mogę i chciałabym żeby te ferie trwały dłużej:tak:

A ja dzis pol dna chomikuje, jezeli ktoras chce muzyke dla dzieci (fasolki, jezowsa, bebe lilly i inni) lub bajke teletubisie, czy e-kolorowanki to moze sobie ode mnie pobrac

Witam i ja.

Anetasa ten link co podałas nie działa. Więc ja "detektyw" hihihi podaję Pokoje Gościnne "Przy Deptaku" ZAPRASZAMY

U nas dzień minął szybko. Do obiadku wybrałam się z Mają i mamą na zakupy i nic nie wydałam a przyszłam z pełnymi siatkami. Potem wpadli na opóxnioną kawke i tort ( którego znów piekłam o 7 rano) mój brat z żoną i Lilą ( chrzestny) i poszli po 18. A przed chwilą siedziałam na allegro i wystawiłam sukienkę Królewny na sprzedaż.

Noc mieliśmy interesującą. Mały i Maja obudzili sie razem o północy i przez godzinę oglądalismy wszyscy w łózku telewizję. Potem Maja nie chciała sam spać, więc sie kolejna godzinę gnieździliśmy w jednym łózku a potem poszłam do dzieci pokoju i z małym spalismy u Mai. Ale plątanina. :baffled:

Hrudzia gratuluję i życzę zawiązania się małej Hrudzinki

Agulka - te wszystkie kiecki widzialam przed sylwkiem w poszukiwaniu swojej...i chyba Justyna ma racje: taka zwiewna bylaby the best bo te waskie olowkowe moga krepowac ruchy w szalnstwie tancow:tak::rofl2::-)
Oj a ja mailam tez szukac wystrzalowej kreacji na wesele w lipcu...a tak bede szukala...czegos wygodnego:baffled::sorry2:

dlatego na wesele wybrałabym tą pierwszą a na poprawiny inną (np.węższą) bo i tak szalec nie będę , bo już będzie Adaś a z nim to wieci jak to mozna się wybawić czyt. wesele poprawić;-)

Nie powiedziałam Wam, że mój tata w lutym kończy 60 urodziny i moja kochana mama robi mu imprezkę w skromniym gronie ( ponad 20 osób) z orkiestrą, wódka , tańcami......itp. Ale cichooooooo tata o niczym nie wie. Mama podstepem ściągnie go do lokalu niby pod pretekstem tylko obiadu:tak::-D. No i kiecka się przyda wcześniej:tak:

witam wieczorowa pora :-)
mam chwilke wiec moze najpierw co u nas a pozniej zabiore sie za czytanie- jak zwykle jestem po tylach z watkiem glownym :baffled:
piotrus od wczoraj ma katar. przemycam mu czosnek w kaszce. troche sie krzywi jak je ale dajemy rade. przestal nagle pic syropy i te tez mu do kaszki dodaje. w efekcie kolacja to dziwna mikstura smakow, ale co zrobic jak trzeba :sorry2:
w pracy super. dziewczyny mile, szefowie jak marzenie, robota jaka lubie. z godzinami ida mi strasznie na reke. czyli to ja decyduje kiedy i na ile przyjde. dostalam tez kilka dych premii :tak: mam nadzieje, ze dam rade i nie bede musiala rezygnowac.
M wrocil na silownie :szok: zobaczymy co z tego wyniknie :-D a tak poza tym to nic nowego.
lece cos poczytac. do "zas" :-D

reklama
Do góry