tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
klavell jestes nie samowita w tym wyszukiwaniu wózków szok ale mamy teraz fajne czasy tlko żeby w portfelu było tyle pieniędzy na takie gadżety
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
NUSKA avatar zmieniony :-)
Agulka - te wszystkie kiecki widzialam przed sylwkiem w poszukiwaniu swojej...i chyba Justyna ma racje: taka zwiewna bylaby the best bo te waskie olowkowe moga krepowac ruchy w szalnstwie tancow:-)
Oj a ja mailam tez szukac wystrzalowej kreacji na wesele w lipcu...a tak bede szukala...czegos wygodnego
jak miło się czyta takie wiadomości, to super, że superw pracy super. dziewczyny mile, szefowie jak marzenie, robota jaka lubie. z godzinami ida mi strasznie na reke. czyli to ja decyduje kiedy i na ile przyjde. dostalam tez kilka dych premii mam nadzieje, ze dam rade i nie bede musiala rezygnowac.