Grazia7806
Wrześniowe mamy'07
Witam wieczorkiem wszystkie mamusie:-). troszke mnie nie bylo ,ale byly male problemiki ..no coz ale bylo mineło i juz jest ok :-). Dziewczyny wiecie jakiego mam stresa:-( w środe tzn.16 maja jade na te badania za 200zł.mowia na nie prenatalne ?? a przeciez kazde badanie usg to wzasadzie takie badanie .. prawda??? Ale boje sie tego badania w zasadzie nie wiem na czym ono polega i stad moj stres i zmartwienie czy z dzidzia wszystko ok . Zastanawia mnie to,że moja gin. powiedziala ,ze jak chce sie cos dowiedziec o dziecku to mam zrobic wlasnie to badanie dlatego je robie .. moze z dzidzia cos nie tak ?::-(????? Prosze jesli ktoras z was byla na takich badaniach .. prosze opiszcie co oni am robia ?:-(
Ach zapomnialabym GRATULACJE mamusią chłopczyków i dziewczynek mam nadzieje, że ja równiez juz sie dowiem kogo nosze pod serduszkiem :-)
bo ostatnio jak bylam to sie pupom obrociło:-( i nie było widać
Troszke sie rozpisałam.. ale juz koncze : POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE BARDZO CIEPLUTKO ;-):-).
Ach zapomnialabym GRATULACJE mamusią chłopczyków i dziewczynek mam nadzieje, że ja równiez juz sie dowiem kogo nosze pod serduszkiem :-)
bo ostatnio jak bylam to sie pupom obrociło:-( i nie było widać
Troszke sie rozpisałam.. ale juz koncze : POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE BARDZO CIEPLUTKO ;-):-).