reklama
J amdłości miałam nwet niewielkie, ale czułam się strasznie wypruta i zmęczona, teraz jest już trochę lepiej. A najlepsze było to,że nawet nie byłam pewna, czy jestem w ciąży napewno, więc wolałam ignorować takie zmęczenie i tłumaczyć przesileniem zimowym .
H
Harsharani
Gość
Zauwazylam ze niezle smecimy ostatnio dziewczyny
jakby co to moja pierwsza
jakby co to moja pierwsza
o rany! dziewczyny! jak wy duuużo piszecie! nie było mnie kilka dni (straszliwie byłam skonana i wypluta po pracy. nawet do kompa nie siadałam z braku siły) a tu mnóstwo nowiutkich niusów! mam wielkie zaległości!
i co z tym śmieceniem? o co z nim chodzi? pozdrawiam:-)
i co z tym śmieceniem? o co z nim chodzi? pozdrawiam:-)
dziewczyny, co to za badanie cfc? jak byłam pierwszy raz u lekarza to powiedziała że w 12 tygodniu zrobi mi usg genetyczne i że to badanie daje 80% pewności. mówiła też o jakimś teście potrójnym, z krwi, ale on jest dgogi i mnie niestety nie stać. czy to cfc to właśnie ten test z krwi?
H
Harsharani
Gość
:-):-):-)hehe:-):-):-)
Nie narzekamy to nie mamy o czym gadac
Ide dopiero spac, ogladalam film 'Jestem sam" i strasznie mi sie podobal.
W poniedzialek mam wizyte u gina, we wtorek lece do Anglii, ale nie wiem na ile dokladnie.
Moi tesciowie sie dowiedza jutro o tym ze beda dziadkami...
I nie zaprzeczam ze sie denerwuje tym... Bo jestesmy oboje dosc mlodzi i w ogole... A zawsze mialam przeboje z matka M. (dlatego tez pieszczotliwie nazywam ja SMOK)
A wasze tesciowe jak? W miare czy tez po byku?
Nie narzekamy to nie mamy o czym gadac
Ide dopiero spac, ogladalam film 'Jestem sam" i strasznie mi sie podobal.
W poniedzialek mam wizyte u gina, we wtorek lece do Anglii, ale nie wiem na ile dokladnie.
Moi tesciowie sie dowiedza jutro o tym ze beda dziadkami...
I nie zaprzeczam ze sie denerwuje tym... Bo jestesmy oboje dosc mlodzi i w ogole... A zawsze mialam przeboje z matka M. (dlatego tez pieszczotliwie nazywam ja SMOK)
A wasze tesciowe jak? W miare czy tez po byku?
dziewczyny, co to za badanie cfc? jak byłam pierwszy raz u lekarza to powiedziała że w 12 tygodniu zrobi mi usg genetyczne i że to badanie daje 80% pewności. mówiła też o jakimś teście potrójnym, z krwi, ale on jest dgogi i mnie niestety nie stać. czy to cfc to właśnie ten test z krwi?
karolcia - cfc to nasza koleżanka, ma nick cfcgirl. Ale sie uśmiałam
Harsharani moja teściowa to nie mogła sie doczekac i nawet wypytywała mojego szwagra, który u nas był w grudniu, czy czasem nie jestem gruba!! Zgroza Ogólnie wszyscy sie cieszą a ja mam stresa ze cos bedzie nie tak i nie wiem co z tym zrobic.
Dwa lata temu moja bliska koleżanka zaszła w długooczekiwaną ciąże i strasznie się cieszyła okazało sie ze dziecko ma zespół Downa - może dlatego ja sie boje cieszyć. A może jestem psychiczna :-(
o rany! ale jestem zakręcona! nie doczytałam o co chodzi z tym cfc!
moi teściowie bardzo się ucieszyli na wieść o dzidziusiu:-) wszyscy w około mieli nadzieję że w końcu nam się uda i udało się!
Blimka, to chyba dość normalne,że każda z nas ma czasami takie czarne myśli, więc nie martw się, że coś jest nie tak z Tobą. chyba jedyne co można zrobić, to starać się nie zamartwiać i mieć nadzieję że będzie wszystko dobrze!
moi teściowie bardzo się ucieszyli na wieść o dzidziusiu:-) wszyscy w około mieli nadzieję że w końcu nam się uda i udało się!
Blimka, to chyba dość normalne,że każda z nas ma czasami takie czarne myśli, więc nie martw się, że coś jest nie tak z Tobą. chyba jedyne co można zrobić, to starać się nie zamartwiać i mieć nadzieję że będzie wszystko dobrze!
reklama
cfcgirl
Mamusia Marysi
Witajcie kochane
Nie wiem co to za badanie, bo nie miałam spotkania z położną jeszcze. Koleżnka,ktora urodziła 3 miesiące temu była zapytana przez położną,czy chce takie badanie. Jak będe wiedziała coś wiecej dam cynk.
Pozdrawiam i całuski
Nie wiem co to za badanie, bo nie miałam spotkania z położną jeszcze. Koleżnka,ktora urodziła 3 miesiące temu była zapytana przez położną,czy chce takie badanie. Jak będe wiedziała coś wiecej dam cynk.
Pozdrawiam i całuski
Podziel się: