reklama
H
Harsharani
Gość
Gratuluje
cfcgirl
Mamusia Marysi
Ciekawa jestem czy Tolka jeszcze do nas zagląda, a jeżeli tak napisz co słychać u Ciebie kochana!!
tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
witam, byłam na wuzycie kontrolnej wszystko ok, moja szyjka to jest bez zarzutu, dostałam skierowania na usg i na grupę krwi i wr i dowiedziałam sie ze w Polsce nie ma szczepionek na konflikt jak bardzo mi zalezy to moge ją w niemczech kupić za 70 euro, masakra
H
Harsharani
Gość
rzeczywiscie masakra...a ja jutro tez sie dowiem co z moja grupa krwii.
Poki co to czuje sie beznadziejnie.jakies chorobsko sie przypaletalo...
kurcze.. 70 euro to przeciez jest na polskie z 250 zlotych.. pogielo ich chyba..
Poki co to czuje sie beznadziejnie.jakies chorobsko sie przypaletalo...
kurcze.. 70 euro to przeciez jest na polskie z 250 zlotych.. pogielo ich chyba..
cfcgirl
Mamusia Marysi
Dowiedziałam sie właśnie że w Anglii pytają czy chcesz mieć badanie z krwi na wykrycie wad genetycznych, zespołu Downa. Zastanawiałam się czy chce takie badanie.Mój mąż powiedział,że nie zmieni to niczego, a w razie co będziemy mieli czas na przygotowanie się.No to jak mnie zapytają to się zgodzę.
A jak u Was dziewczyny z tą decyzją?Chcecie wiedziec czy nie??
Cfc-ja myślę,że jeżeli będą chcieli mi takie badanie zrobić to się zgodzę. Warto się przygotować, psychicznie przede wszystkim jakby co i rodzinę też.
emems-witamy na forum, widzę,że jest nas coraz więcej dziewczyn, które będą miały drugiego dzidziusia, a pierwszy jest w podobym wieku, ciekawe,jak nasze pociechy zareagują na konkurencję w postaci dzidziusia?
Ja dalej nic nie wiem, nie mieli jeszcze dzisiaj wyników badań, idziemy tam jutro. Szlak mnie już trafia z tą przychodnią, trzy tygodnie już czekam...
emems-witamy na forum, widzę,że jest nas coraz więcej dziewczyn, które będą miały drugiego dzidziusia, a pierwszy jest w podobym wieku, ciekawe,jak nasze pociechy zareagują na konkurencję w postaci dzidziusia?
Ja dalej nic nie wiem, nie mieli jeszcze dzisiaj wyników badań, idziemy tam jutro. Szlak mnie już trafia z tą przychodnią, trzy tygodnie już czekam...
Dowiedziałam sie właśnie że w Anglii pytają czy chcesz mieć badanie z krwi na wykrycie wad genetycznych, zespołu Downa. Zastanawiałam się czy chce takie badanie.Mój mąż powiedział,że nie zmieni to niczego, a w razie co będziemy mieli czas na przygotowanie się.No to jak mnie zapytają to się zgodzę.
cfc - pewnie że lepiej jest wiedzieć jak najwcześniej
reklama
Podziel się: